Gün uzun zamandır uğrayamadım, bir bakayım dedim borsa çöktü, döviz fırladı. Ayhan başkan demek ondan beni çağırdı.![]()
Galatasaray'ın borç alacak farkının, 1 milyar 265 milyon TL olduğu açıklandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hay bin kunduz,
dünya tersine dönmüş!
https://www.donanimhaber.com/Apple-i...-soktu--109064Sony ve Toshiba gibi Japon devlerinin ortaklaşa kurduğu JDI Japan Display Inc., özellikle Appledan aldığı siparişlerle gücüne güç katmıştı ancak OLED ekrana geçiş kararı sonrasında ağır hasar aldı. Borçlarını ödeyemeyen firma Çinde kredi arıyor.
Ahmet, sen dün ortayı karıştırdın..
Yanlış iktidarlar yanlış bir ülkeyle ittifak yaptı diye ABD işgali altındamıyız ki müttefiklik bittiğinde üsleri kapatmayalım?
Sınırlarımızdan ABD askeri girse sen bu mantıkla "Nasıl olsa işgal altındayız ben savaşmam.."mı diyeceksin.?.
(Bahçeli ve Erdoğan’ın katıldığı Anlara mitinginden ) : Özhaseki Cumhur İttifakı Ankara mitinginde: Genel seçimleri hatırlayın, 'biz öndeyiz' diyorlardı. Sandıklar açıldı 'oylar çalındı' dediler. Ağlak ağlak gezmeyin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri