Sayfa 368/1000 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Az önce merkez medyadan bir kanal bir yıldır evinden uzak bir ABD askerinin oğlu ile buluşmasını verdi. Göz yaşları sel oldu aktı.
    abi şimcik o iğdelerin kağıttan kaplan olduklarının tescili en son "er ryan ı kurtarmak" filminde görüktü zati teeyya geçmişte
    ulem bi asker kurtarcağnız bi manga telef oldu
    ben merak ediyom bu üçüncü dünhya cenginde bunnar netçekler deyye
    herhal gözyaşı sel olur annneee dye haykırırpentagon kumanda merkezi bilemezuk valla
    her iş gibi o iş de biraz uzmannık galiba yabi ceng etmek eskiden bizde vardı bizdende geçmiş
    eski yazıtlarıma baktım hisse net orkun kitabelerinde
    eyi olur yazmışık , kalem döndüğü kıvraklığıynan
    demişikki uçak gemisi bize elzem
    elzemde tam teşekküllüsü elzem keşküllüsü değilki
    sen git güverteyi kısa yap , ef 0sbeş i de vermeyince bunnar, kısa mesafe iniş kalkış teyyaresini
    aaa pardon de, ne yani o ka detay mı yazaydık en uzun maks güverte tam teşekküllü sonra buyuk yakıt hazneli inen kalkan uçağa yeter miktarda yakıt verebilen gerek miktarda deyil
    şimdi yüzer internet kafe diye kullan, kullan anasını satem, boşa yazıyok galiba yav

selam arkadaşlar...

ankara da buz gibi bir rüzgar esiyor
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    abi şimcik o iğdelerin kağıttan kaplan olduklarının tescili en son "er ryan ı kurtarmak" filminde görüktü zati teeyya geçmişte
    ulem bi asker kurtarcağnız bi manga telef oldu
    ben merak ediyom bu üçüncü dünhya cenginde bunnar netçekler deyye
    herhal gözyaşı sel olur annneee dye haykırırpentagon kumanda merkezi bilemezuk valla
    her iş gibi o iş de biraz uzmannık galiba yabi ceng etmek eskiden bizde vardı bizdende geçmiş
    eski yazıtlarıma baktım hisse net orkun kitabelerinde
    eyi olur yazmışık , kalem döndüğü kıvraklığıynan
    demişikki uçak gemisi bize elzem
    elzemde tam teşekküllüsü elzem keşküllüsü değilki
    sen git güverteyi kısa yap , ef 0sbeş i de vermeyince bunnar, kısa mesafe iniş kalkış teyyaresini
    aaa pardon de, ne yani o ka detay mı yazaydık en uzun maks güverte tam teşekküllü sonra buyuk yakıt hazneli inen kalkan uçağa yeter miktarda yakıt verebilen gerek miktarda deyil
    şimdi yüzer internet kafe diye kullan, kullan anasını satem, boşa yazıyok galiba yav
    Bir çok şiveyi aynı metinde kullanmak anlaşılmak için değil fiyaka atmak için olsa gerek.

Ricam her bir paylaşımınızda bir yöreyi kullanın.

Meselaaaa bir sonrakine ege olsun. Saygılar.

4. ne fiyakası ya
    beyinmi varki ayırt edek, şiveyi işveyi
    beyin kalmadı no beyin
    saygı bizden
    not: yazı içeriğini oku anlamaya çalış
    detayı boşgeç
    ukalalığı da hiç hazzetmem ha

güneş angara da irakiii burcuna girmiş...

kırmayalımm...

BDDK: Bazı bankaların müşterilerin döviz piyasalarına ilişkin yanıltıcı ve manipülatif şekilde döviz alımına yönlendirdiklerine dair şikayetler üzerine inceleme ve soruşturma başlatıldı. İlgililer hakkında gerekli idari ve hukuki süreçler yürütülecek / Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    BDDK: Bazı bankaların müşterilerin döviz piyasalarına ilişkin yanıltıcı ve manipülatif şekilde döviz alımına yönlendirdiklerine dair şikayetler üzerine inceleme ve soruşturma başlatıldı. İlgililer hakkında gerekli idari ve hukuki süreçler yürütülecek / Son dakika
    tabeeee... o müşterilerin alımları arttırdı doları yüro yu....

yersennnn....

Sayfa 368/1000 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •