Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 182/434 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1. Fetö'nun hain olduğunu bilmeden yapılanları eleştirmek de, bilerek yanında olmak da ancak size yakışır.

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    tanzime domates geldi mi ?
    Robot musun değil misin öğrenmek istiyorum tüm samimiyetimle.

2 X 2 kaç eder?

a . 8

b. 159

c. 4

d. bana ne

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Fetö'nun hain olduğunu bilmeden yapılanlarla, bilerek yanında olmak da ancak size yakışır.

Terbiyesizleşme haddini de aşma .. Yıllardır feto’nun ne kadar tehlikeli ne kadar ciddi bir sorun olduğunu biz bagirinirken kol kola , el ele gezip sonra aaaa kandirmis bizi diyerek kurtulunabilecegini ancak senin gibiler zanneder . Ne güzel dünya el ele dolaş herseyi yap sonra bizi kandırdı biz feto ilgimiz yok de birde yetmez gibi siz fetoyu destekliyorsunuz de . Yavaaaaaş , yavaaaş ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by medwig Yazıyı Oku
    terbiyesizleşme haddini de aşma .. Yıllardır feto’nun ne kadar tehlikeli ne kadar ciddi bir sorun olduğunu biz bagirinirken kol kola , el ele gezip sonra aaaa kandirmis bizi diyerek kurtulunabilecegini ancak senin gibiler zanneder . Ne güzel dünya el ele dolaş herseyi yap sonra bizi kandırdı biz feto ilgimiz yok de birde yetmez gibi siz fetoyu destekliyorsunuz de . Yavaaaaaş , yavaaaş ..
    Neresinde terbiyesizlik görüyorsunuz izah edin . Feto halim selim müslüman bilinirken müsülman diye karşısındaydınız, hain olduğu bilindiğinden beri de yanındasınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Eski bir forum gurusu derdi ki;

"Kahvehane kalabalıksa çay tazedir, liman kalabalıksa balık vardır, topik kalabalıksa niza çıkacaktır."

Ben bi koşu gidip bir nöbetçi moderatör daha çağırayım..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Çağırdım..

Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (9 üye ve 3 ziyaretçi)

DeliKAN, apache64d, Berk Dogan, denetmenengin, kitapci34, MKA55, reha kaya

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Terbiyesizleşme haddini de aşma .. Yıllardır feto’nun ne kadar tehlikeli ne kadar ciddi bir sorun olduğunu biz bagirinirken kol kola , el ele gezip sonra aaaa kandirmis bizi diyerek kurtulunabilecegini ancak senin gibiler zanneder . Ne güzel dünya el ele dolaş herseyi yap sonra bizi kandırdı biz feto ilgimiz yok de birde yetmez gibi siz fetoyu destekliyorsunuz de . Yavaaaaaş , yavaaaş ..
    Konu bu kadar basit değil Sayın MedwiG, hemen şerhimi koyup desteğin alenen olmasa da bir çok farklı ve gizemli yolları olabileceğini kayda geçeyim.

Sayfa 182/434 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •