Sayfa 476/1000 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir sorum var...

Gecen hafta %52 dolar %48 TL mevduatı vardı...Bu hafta dolar yüzde 8 arttı...Şimdi %60 Dolar %40 TL mevduat var.

Merak ediyorum. Geriye kalan tl mevduatcılar da büyük ihtimal dolara yüklenir. Bu oran %70-80 cıkarsa ne tarz sıkıntılar oluşur ?
    bi sure sonra dengelenir , panik yapacak bir durum yok..su spk haberine nedense inanasim gelmedi olacak is degil dedim kendi kendime..
    global balinalar bizim mb na dadanmamistir insallah tek korkum o su an, eger bunlar dadandiysa ve restine rest falan denilirse Allah muhafaza..
    piyasa ile inatlasilmayacagini bir ky olarak ben ogreneli onca yil oldu, piyasa ile inatlasilmaz..!!
    pazartesi belli olur isin rengi , kuresel balinalar harici telas edilecek bir durum yok, ha mb ha bankalarda biriktirilen doviz , ne fark eder; ikiside yerlesikte..
    izleyip gorecegiz, viop shortcular icin zor bir pazartesi olacak, bi igne atarsa geceden ve asya gapli acarsa cogu shortcu batacak simdilik gorunen bu..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hem AB üyesi olsak hem de euro bölgesi ülkesi olsak acaba durum ne olurdu?
    Bu kur şoklarının karşılığı ne olurdu?Zira kullandığımız para euro olacaktı, kur şoku falan olmazdı herhalde.Ama sıkıntı ne şekilde yansırdı bize onu çözmeye çalışıyorum.
    O şoku euroya geçerken yaşardık ))

Şaka maka artık forumlarda da yazılmaz. Kaka dolar pis dolar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi

https://www.haberturk.com/binali-yil...u-2412058-spor

Koskoca adamlar, dötlerinden korkup, utanmadan, temsil ettikleri kulüp ve taraftara karşı hiç bir sorumluluk duymadan, bir siyasi parti adayıyla,destekler gibi fotoğraf çektirebiliyorlar.

Bir çok siyasi fikirden insanın bir takımı tutmak için gönül verdikleri bir spor kulübünü temsil edip yönetenler bir siyasi parti adayının yanındaymış mesajından hiç gocunmuyorlar.

Bugün GS Yönetimi idari yönden ibra edilmedi.

Metazori seçime gidiyorlar.

Ve işin en iyi tarafı bu fotoğrafta sırıtarak yer alan Mustafa Cengiz artık aday bile olamayacak.

Atatürk'ün kulübü iddiasındaki Fenerbahçe de umarım bunun hesabını Atatürkçü olma iddiasındaki Ali Koç'tan sorar.

Başakşehir zaten AKP'nin kulübü.

Beşiktaş'ın Başkanı hakkında bir şey demeyeyim gece vakti.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hem AB üyesi olsak hem de euro bölgesi ülkesi olsak acaba durum ne olurdu?
    Bu kur şoklarının karşılığı ne olurdu?Zira kullandığımız para euro olacaktı, kur şoku falan olmazdı herhalde.Ama sıkıntı ne şekilde yansırdı bize onu çözmeye çalışıyorum.
    Reis para basıp istediği kişilere aktaramazdı, kafasına göre büyük projelere giremezdi...Euro basamıyorsun...Toplanan vergiler zaten memur maaşlarına, ssk vs gidiyor. Geriye ortaya sacılcak para kalmıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Reis para basıp istediği kişilere aktaramazdı, kafasına göre büyük projelere giremezdi...Euro basamıyorsun...
    Bu ekonomik durumumuzun karşılığı ne olurdu onu merak ediyorum.Acaba bu duruma düşmezmiydik, malum AB destek fonları falan derken para gelir biz durumu kurtarırmıydık?

Yunanistanı şöyle kurtarmışlar.
    https://www.avrupa.info.tr/tr/news/e...bildirisi-5148

6. Pazartesi açılış tahminlerini alalım o zaman...

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu ekonomik durumumuzun karşılığı ne olurdu onu merak ediyorum.Acaba bu duruma düşmezmiydik, malum AB destek fonları falan derken para gelir biz durumu kurtarırmıydık?
    Bundan daha kötü olmak mümkün değil...Eğer herşeyi doğru yaparsan nirvanaya ulaşıyorsun Hollanda, Almanya olursun...Doğruların coğu yapılamıyor bizim gibi ülkelerde...Çünkü gücü hissetmek ve ego şişirmek için bir düzen kurulmuş.

Euro geçersin, ya da euroya cıpalarsın. Ticaretin de euro ile zaten. Ama birilerin işine gelmez. Kukla gibi hisseler kendini. Sınırsız para yetkisine sahip olmak istiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bundan daha kötü olmak mümkün değil...Eğer herşeyi doğru yaparsan nirvanaya ulaşıyorsun Hollanda, Almanya olursun...Doğruların coğu yapılamıyor bizim gibi ülkelerde...Çünkü gücü hissetmek ve ego şişirmek için bir düzen kurulmuş.
    Yunanistanı şöyle kurtarmışlar, gerçi işin içine IMF'de girmiş ama baya bir destek almış Yunanistan.
    https://www.avrupa.info.tr/tr/news/e...bildirisi-5148

Sayfa 476/1000 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •