Sayfa 188/656 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Herkesin morali bozuk. Piyasada 5.5 milyon lot var dostum.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 187.......

3. Tşkler sn tolga3838

4. Yok mu mantıklı bir yorumu düşüncesi olan ?

5. Mantık her zaman işlemiyor dostum.Lakin 1. Çeyrek bilançosunu bekliyor herkes..Bunca lot alanlar, verenleri de aşağıdan almayı tercih ediyorlar.Demek ki onların da beklentileri var. Bu fiyatlar ye ni bir evreye geçen bir hisse için olması gereken fiyatlar.Cift hanelere ilk iki bilanco görüldükten sonra ulaşılabilir Tabi ki ülkenin sosyal ve ekonomik durumunu izlemek gerek.Ayrica sanki seçimlerde iktidarın başarısız olacağı beklentisi oluşturuldu.Onu fiyatliyorlar şu an. Ama ben buna katılmıyorum.Secimden sonra iktidar oy kaybetmezse hisseler tekrar tırmanır diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Artur Yazıyı Oku
    Yok mu mantıklı bir yorumu düşüncesi olan ?
    Bankalar eşliginde endekse kayıyorlar tahta yapıcıda süper 75 bin lotla eksi 5 basıyor ya ne diyim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Dostlar burada yazilamlari spekler okuyor. Size hisse aldırıp beklenti olusturup, sonra satıyorlar. Bana kalırsa kimse aldığını söylememeli .Sattigimizi yazmalıyız.Olmasa da su kadar sattık vb yazalım ki küçükler üzerine oynamasın bu kan emiciler

8. Herkese selamlar dostlar...durdo aşkıma geri döndüm...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 188/656 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •