Sayfa 190/656 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Herkese selamlar dostlar...durdo aşkıma geri döndüm...
    Hoşgeldin sayın Keko, buradan ayrılıp lotların nasıl azaldığını da bahsedersen seviniriz. Bizim lotlarımız hala aynı, hatta kendi çapımızda arttırarak devam ediyoruz. Bu kötü deneyiminizi paylaşırmısın?

2. yeni baskı ve kesim makinaları çok verimli idiler..aynı zamanda çok da hızlı ve kaliteli üretim yapıyordular...daha önce de söylediğimiz gibi yurtiçi ve yurtdışı müşteri pörföyünün giderek artmasını ve müşteri pörföyünün ancak bir yıl sonunda tam anlamı ile oturacağını söylemiştik...bu düşüncemizin ilk işaretlerini 2018 yılı son çeyrekte görmüştük..önceki çeyrekte yurtiçi satışları 19,2 milyona düşmüş iken son çeyrekte 27 milyona çıkmış idi...üstelik de krizin hala çok etkili olduğu bir ortamda bunu gerçekleştirmiş olması taktire şayandı....işte bu miktarın giderek artmasını bekliyorum..

2019 yılı sonlarında yurtiçi satışlarının 35 milyon tl lere ,yurtdışı cironun ise çeyreklerde 65 milyon tl lere varmasını bekliyorum..toplam cironun yıllıkta 400 milyon tl lere ulaşmasını bekliyorum...

tuik verilerine göre mart ayında tüketici güven endeksi artmış..aynı şekilde sanayi üretimi de artmış ( bir ulusal gazeteden okudum) buna göre ekonominin toparlanması demek ambalaj tüketiminin de artması demektir..özelikle krizin etkilerinin hafiflemesi beklenen bu yılın ikinci yarısında bilançolarda güzel olan bilançoların daha da güzelleşmesi beklenebilir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Hoşgeldin sayın Keko, buradan ayrılıp lotların nasıl azaldığını da bahsedersen seviniriz. Bizim lotlarımız hala aynı, hatta kendi çapımızda arttırarak devam ediyoruz. Bu kötü deneyiminizi paylaşırmısın?
    durdoyu 7,52 zirvesinden beridir devam eden satış baskısı yüzünden 6,45 ten satmıştım ....amacım 5,50 lerden yerine koymaktı ki bir hafta geçmeden oraya indi de...ama akrep tam da o gün devreye girdi ve hisseyi 5,00 ın altında alış için beklediğini söyleyince ben de bir an akrepe inandım ve alımımı erteledim..sonra malumunuz hisse ta 7,00 lara kadar yükseldi...

o moral bozukluğu ile kendimizi sağa sola vurduk...işte görüyorsunuz aşağı yukarı %20 hissem azalmıştır...en büyük darbeyi pek de iyi tanımadığım uluunda bilanço riskini almakla yedim..oradan tam olarak %21 zarar yazdım...güya en fazla %5-10 riski göze almıştım ama hisse kötü bilanço açıklayınca tabanı gördü..sonra da geç satmaya karar verince de bize giren zarar %21 i buldu..

sonrada başka bir hisseden de %5 kadar zarar daha yaptım...en sonunda bu gün durdoya geçtim...

yapacak bir şey yok dostlar...olan oldu....artık önümüze bakmamız lazım....durdo gelecek bilançoda 15 milyon tl civarı kar açıklarsa çok kısa sürede hisseyi çift rakamlarda bulacağız...beklentim ve temenim o yöndedir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. banvitten %3 kadar ,alkadan %1 kadar da kar ettim..ama bu karlar yaptığım zararların yanında devede kulak gibiydiler..biz en iyi hisseyi ararken en kazık hisselere rast geldik...

en iyi hisse en çok tanıdığın hissedir dememiz lazım...

5. ah akrep ah...neler yaptın bana... ben sattıktan sonra topikte benim ile tartışarak moralimi bozdun sonra da tekrardan uygun yerden alma niyetim varken yine beni caydırdın...seni yakalarsam şu iğneni makas ile kesecem...bir daha kimseyi sokmayasın diye...

6. dostuğun böyleyse , düşmanlığını düşünemiyorum bile akrep...

7. dolar da düşüyor ,endeks de...çok ilginç bir görüntü var borsada...

doların düşmesi veya yatay kalması olumludur durdo için...ama dediğimiz gibi az miktardaki dolar çıkışları durdonun karını pek de olumsuz etkilemez...zaten tek risk o kalemde var...onun dışında pek risk görünmüyor...ciro ve kar artışı devam edecektir...

8. seçim sonuçları zaten her türlü satın alınmıştır diye düşünüyorum...seçimlerden sonra beklenti gerçekleşti denilip endeksi tekrardan yukarı çekerler ...belki de seçimden önce de perşembe veya cuma günü de endeksi alabilirler..

durdodan ilk çıktığımda aklımdaki bir seçenek durdoyu 5,50 lerden almaktı..başka bir seçenek de doları o vakit 5,38 lerden alıp seçimden bir iki gün önce yani cuma günü doları bozup hisse almaktı...hatta dolar hesabı bile açtırmıştım...ama nasip olmadı..her iki düşüncem de gerçekleşmedi...bakalım belki de böylesi daha hayırlı olabilir...

Sayfa 190/656 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •