Arama sonucu : 4774 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by Vesper Yazýyý Oku
    Bu piyasada nasýl performans gösterebilir.Benim tahtada gördüðüm sahipsizliktir.Tahtada olanlar oldukça yetersiz isteselerde olmuyor.Ben bile denedim.Zaten bu fiyatlara çok mal gelmiyor.Saglam bir tahta yapýcý istese gözü kapalý 3 tl. yapar.
    Sayýn vesper,saðlam bir tahta yapýcýnýn gelmesi için saðlam bir hikayenin olmasý yada uydurulmasý gerekir.tarih bizlere gösterdi ki bu patronlarýn hiç bir hikayesi güvenilir deðil.güven olmayan bir yerde de hikaye yazýlamaz.dolayýsýyla sadece bu günkü piyasada deðil normal piyasada da itibarlarý yaptýklarýndan dolayý yerlerde sürünen bu yönetimi tahtadakiler olmasý gereken fiyatý gösteriyor.Þu andaki tahtadaki fiyat yönetimin itibar notudur.þirketin gerçek ederi deðil.ytd.

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
     Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Sayýn vesper,saðlam bir tahta yapýcýnýn gelmesi için saðlam bir hikayenin olmasý yada uydurulmasý gerekir.tarih bizlere gösterdi ki bu patronlarýn hiç bir hikayesi güvenilir deðil.güven olmayan bir yerde de hikaye yazýlamaz.dolayýsýyla sadece bu günkü piyasada deðil normal piyasada da itibarlarý yaptýklarýndan dolayý yerlerde sürünen bu yönetimi tahtadakiler olmasý gereken fiyatý gösteriyor.Þu andaki tahtadaki fiyat yönetimin itibar notudur.þirketin gerçek ederi deðil.ytd.
    Sayin Badi ky nin kafasindaki dusunceyi tam anlamiyla özetlemissiniz. Hic guven vermiyorlar
    Aynen katiliyorum....hisse fiyati bu çapsizlarin itibarlarinin karsiligidir.
    Bugune kadar ellerini ceplerine atmayan.....aksine elini devamli yatirimcisinin ve ortaklarinin cebinden cikarmayan ve bunca finansal gideri yaratan buyuk borclanmayi yapan bu culsuzlar in
    kontrolu kaybettiklerinin emareleri var gibi.....yada gercekten bir hesaplari var ve bunun icin kotu niyetliler.
    Sonucta yillarin sirketi....çýnarý....artik
    cok kirilgan durumda....sallaniyor.
    Bu iyi egitimliler ya akillarini baslarina alacaklar....yada alacaklar.
    Bizim icin problem yok...cok uzun sureden beri ....YD fiyaskosundan sonra....her duruma hazirlikliyiz.....
    ister akillanirlar isi duze cikarirlar ....ister sermaye arttirirlar hep beraber elimizi cebimize atariz...
    isterlerse çinari devirir kayyumluk olurlar. Ilk gunlerdeki sloganimizin
    yolunda devam ediyoruz....her basamaktan azar azar almaya ve biriktirmeye devam.
    Bugune kadar yaptiklarinin degerlendirmesi..........

“ itibarlari sat....þirket degeri biriktir ”

Saygilar.[emoji20]

Paylasimlarim kendi þahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •