Sayfa 921/999 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yarın Borsa ya ve Bonoya çakmaya devam edecekler mi!!!! Dow da patinaja tutulmuş....Bizde yarın ne olacak!!!
    Dolarda büyük zararına işlem yapan borsaya faize hiç acımaz çakmaya devam yeterli cephane topladılarmı şenlik o zaman başlıcaktır umutabi diyordu dalgalı burgulu filan öyle olursa iyi gene hsbc şuanda 5.44 den satıyor enpara da 5.67 sabah kaça satılacak yerli deli gibi alacaktır haftalardır alan yine alır bu durum geçici bizi ateşe attılar bu yabancı döviz yok dedimi ilaç bile alamayız saygılar.

Adminlerden isteğim,

Sayın Webster'ın dolar alıp almadığı ya da neye anlık yatırım yaptığı anlık olarak sitede altyazı olarak gösterilebilir mi? Ona göre yatırım kararlarımı belirleyeceğim. Dolar alıyorum dedi, şelale oldu resmen.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Swapda ne oldu bugün 2001 deki oranı geçtik galiba.

4.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    ben bir öğretmen değilde normal bir vatandaş olarak düşünüyorum.
    ne teknik ne taktik bilgim var.
    ama insanlara şunu düşündürüyorlar.doların ipi elimizde ister çıkarır ister düşürürüz.
    peki ya önümüzdeki seçim olmasa yinede bu kadar sert bir düşüş görebilir miydik.
    doları bu şekilde dalgalandırarak kimlerin cepleri doluyor acaba.
    gerçekten merak içindeyim.
    Çoğu zaman büyük pastayı büyük uluslarası hegde fonlar,aracı kurumlar gibi milyar dolarlık işlem açanlar yer ..

Masada kırıntılarıda anca biz küçük yatırımcılar yer tabi kaldıysa ...[emoji6]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. "bir avuç TL için"
    Londra sinemalarında
    🥳

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Adminlerden isteğim,

Sayın Webster'ın dolar alıp almadığı ya da neye anlık yatırım yaptığı anlık olarak sitede altyazı olarak gösterilebilir mi? Ona göre yatırım kararlarımı belirleyeceğim. Dolar alıyorum dedi, şelale oldu resmen.
    Hocam 9 da kademeli girise basliyorum. Bilginize reca ederim ;)

Sayfa 921/999 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •