Sayfa 608/1000 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. eur/usd paritesi +%0,09 iken

Usd/Trl 5,3874 +%1,14 ise

Eur/TRL 6,1508 +2,20 oluyor ise bu nasıl olabilir

emin olamadım diğer yurt dışı kuruluşlara da baktım tablo aynı TRL için aynı

%1 arbirtaj fırsatını nasıl serbest bırakabilirler anlamadım, çözebilen varsa anlatsın bir zahmet

2.  Alıntı Originally Posted by things Yazıyı Oku
    eur/usd paritesi +%0,09 iken

Usd/Trl 5,3874 +%1,14 ise

Eur/TRL 6,1508 +2,20 oluyor ise bu nasıl olabilir

emin olamadım diğer yurt dışı kuruluşlara da baktım tablo aynı TRL için aynı

%1 arbirtaj fırsatını nasıl serbest bırakabilirler anlamadım, çözebilen varsa anlatsın bir zahmet
    Yurt dışı sermaye akımları sekteye uğradığı için arbitrajların kısa sürede kapanması mümkün olmayabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yurt dışı sermaye akımları sekteye uğradığı için arbitrajların kısa sürede kapanması mümkün olmayabilir.
    Arbirtaj da böyle bir marj daha önce hiç görmedim sayın rxpu, umarım ne yaptıklarının farkındadırlar

4. Daha önce haritalanmamış sularda gidiyoruz. Bizim okuduğumuz kitapları şu an madik attığımızı sandığımız Serbest Piyasa Tanrısı yazdı.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu işin devamını hasarsız atlatabilmek için bir tek yol var:

Mali kural: (ve maddeleri)

1- Cari fazla kuralı. Herhangi bir ayda cari fazla yerini cari açığa bırakırsa buna neden olan başta tüketim ürünleri vergi ile düzenlenecek. Bu sistem ile cari fazlanın aylık 1 milyar doların altına düşmesi engellenecek. Cari fazla verilen miktar ile dış borçlanma azaltılacak.

2- Bütçe açığı %1 de dengelenecek. Buradan sapma olursa önceden planlanan vergi ve tasarruf tedbirleri eksiksiz uygulanacak.

3- 1 ve 2 numaralı tedbirlerden halk negatif etkileneceği için her haneye kişi başı kalori hesaplaması yapılarak yiyecek yardımı verilecek. Bu yardım halihazırdaki tanzim sisteminin genişletilmesi ve yaygınlaştırılması ile sağlanacak.

5 yıl bu acı reçeteyi iç düzel.
    Türkiyede çözüm aşağı yukarı değişmez.

Ekonomi yönetiminin başına sana borç verenlerin güveneceği birini geçireceksin
    veya
    yabancılardan para istemeyeceksin. Gönül isterdiki para ihtiyacımız olmasın

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Benim komşu, dolarlarla 3 gün koyun koyuna yatmış. Bu sabah bana gelerek '' Abi geçen ay 3 gece dolara sarılıp uyumuştum. Şimdi test yaptım, hamileyim. Ben Müge ANLI ya gitsem, çocuğun babası olarak bu fotoğraftaki- doları gösteriyor- adamı bulurlar mı '' dedi.

ben de Müge Anlı ya değil de Reha KAYA ya gitmesini söyledim. Nelerle uğraşıyoruz, ne günlere kaldık.
    Şanslı çocuk. Herkese söylemesin yalnız.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu işin devamını hasarsız atlatabilmek için bir tek yol var:

Mali kural: (ve maddeleri)

1- Cari fazla kuralı. Herhangi bir ayda cari fazla yerini cari açığa bırakırsa buna neden olan başta tüketim ürünleri vergi ile düzenlenecek. Bu sistem ile cari fazlanın aylık 1 milyar doların altına düşmesi engellenecek. Cari fazla verilen miktar ile dış borçlanma azaltılacak.

2- Bütçe açığı %1 de dengelenecek. Buradan sapma olursa önceden planlanan vergi ve tasarruf tedbirleri eksiksiz uygulanacak.

3- 1 ve 2 numaralı tedbirlerden halk negatif etkileneceği için her haneye kişi başı kalori hesaplaması yapılarak yiyecek yardımı verilecek. Bu yardım halihazırdaki tanzim sisteminin genişletilmesi ve yaygınlaştırılması ile sağlanacak.

5 yıl bu acı reçeteyi iç düzel.
    Bu tedbirleri öyle bir ayarlarlar ki , hepsi oy alamadıkları okumuş kesime girer . Beyaz yaka sürünür; çalışanla çalışmayanın hayat standartları aynı olur.

8. Asın Türk bayraklarını asın...USD/TL yi 5.40 ta tutuyoruz...Yumruğu vurduk düşmanlara...Bu bir zaferdir...Gücümüzü görsünler eşşolular...

Sayfa 608/1000 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •