Sayfa 197/656 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    senle özelden de konuşmak istemiyorum buradan da...sen ne üslüp ile yazarsan ben de aynı şekilde karşılık veririm...bu yorumumdan sonra ne sen benim ile konuş ne de ben senin ile...
    başıboş akrep demeden önce bunları düşünceksin üslübe gelince sen başlattın polemiği çünkü içinde ukte kaldı yazdıklarım bu sana son yazdıklarım en ufak bir alıntı dahi yapma benim yazılarımla ilgili bende öyle yapacağım çünkü
    ytd deli saçmasıdır

2. sen de benimkilerden alıntı yapma..sen kendi yoluna bende kendi yoluma...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. gedik aşağıyı saydı tek tuş az bi lotla bastı 5.31 e kadar ... 30 da büyük alıcı vardı vereydinya oraya da bizde alsaydık malımızı..

4. boşver yaaa herkes bildiğini yapsın
    ytd deli saçmasıdır

5.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    gedik aşağıyı saydı tek tuş az bi lotla bastı 5.31 e kadar ... 30 da büyük alıcı vardı vereydinya oraya da bizde alsaydık malımızı..
    kaç lot satmış...?? sabahtan beri 45 bin işlem hacmi var..bu tür düşüşlerin tepkisi sert olur...bakalım endeks baskısı ne zaman bitecek ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. ..............521508492.......................
    ytd deli saçmasıdır

7. Keko - akrep kafamızı ütülediniz kısa ve öz yazın okadar uzun ki yazdıklarınız okuyamıyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Artur Yazıyı Oku
    Keko - akrep kafamızı ütülediniz kısa ve öz yazın okadar uzun ki yazdıklarınız okuyamıyorum
    kusura kalma arkadaşım haklısın
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 197/656 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •