Sanırım hökömetin piyasaya sürmek olduğu zulası bittiki dolar birden zıpladı,gece 5.30 gören yalamalar havaya uçuyor,zıplıyordu...borsada eğer İMF ile anlaşma olmazsa 69 seviyesinde inatçıyım
...ytd.
Sanırım hökömetin piyasaya sürmek olduğu zulası bittiki dolar birden zıpladı,gece 5.30 gören yalamalar havaya uçuyor,zıplıyordu...borsada eğer İMF ile anlaşma olmazsa 69 seviyesinde inatçıyım
...ytd.
Türk lirası gecelik swap faizi %59.5'e geriledi
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Wyndham Hotel'in dünyada 9000 Turkiye'de 76 oteli varmış.
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Dolar/TL 5.4913
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Swaplar normale döndü , piyasa yolunu bulacak ama Suan en büyük sorun CDS .. CDS aldı başını gidiyor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Cumhurbaşkanı , Atakule’de gençlerin sorularını sosyal medyadan cevaplıyor .
Yer İmleri