-

Originally Posted by
Dadaloğlu
Her trade yapan para mı kazanıyor bu dalgalı piyasada? Borsa'da mı kazanıyor? Tahvil bono piyasası'nda mı kazanıyor?
Yok tabiki ..
Doları geçen sene 4 lerden alan 6 lardan okutup mevduata geçip biraz para kazanıp sonra 5 lerden yine alıp 5.80 den tekrar satıp ucuz borsadan alabilecek babayiğit çok yoktur ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. 1.53 faiz oranı ile kredi çekip aylık ödemeli o parayı para piyasası fonuna koymak mantiklimı? Amac ileride oluşabilecek nakit ihtiyacına karşılık tedbir. Bu faizleri bulamama imkanı gibi
-
Su halkbank bugun 33 gun 23.50 oran balonmu. Baska bi arkadas ist esenler sormus 20.50 demisler
-
20,50 den yuksek oran yok piyasada
-

Originally Posted by
candaslar
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. 1.53 faiz oranı ile kredi çekip aylık ödemeli o parayı para piyasası fonuna koymak mantiklimı? Amac ileride oluşabilecek nakit ihtiyacına karşılık tedbir. Bu faizleri bulamama imkanı gibi
ya ppf getirileri duserse su anda mevduattan 2 puan onde gecende teblihle ters repo oranini dusurduler
-

Originally Posted by
candaslar
Onun yerine şu andan itibaren harcamaları kısıp tasarruf yapmak ve bu tasarrufu ppf'de değerlendirmek daha mantıklı. Çünkü bu süreç biraz uzun sürecek. Geçmişteki krizler gibi kredi ile köprülenebilecek kadar kısa bir süreç olmayabilir olmayabilir.
-

Originally Posted by
gecceanduana
neden ? gerçek den bir duyumun bilgin varsa lütfen bizimle paylaşırmısın
-

Originally Posted by
NewsTR
Halkbank 23,50 güzel bence
selam
Bugun pff tabloyu goremedim
Sizden ricam tabloya ANL yide ekleseniz
Gönderi Kuralları