Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. 1.53 faiz oranı ile kredi çekip aylık ödemeli o parayı para piyasası fonuna koymak mantiklimı? Amac ileride oluşabilecek nakit ihtiyacına karşılık tedbir. Bu faizleri bulamama imkanı gibi
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. 1.53 faiz oranı ile kredi çekip aylık ödemeli o parayı para piyasası fonuna koymak mantiklimı? Amac ileride oluşabilecek nakit ihtiyacına karşılık tedbir. Bu faizleri bulamama imkanı gibi
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
teşekkür ederim. aslında birikimim var. bir arsa almayı umuyordum fakat eksik kalan kısmı için kredi çekecektim bir anda aylık %2 ye çıkınca vaz geçtim.1,53 aylık ödemeli sigorta ve masraf dahil yıllık 18,36 ya tekabül ediyor.
Geçen hafta bankaya uğradım MT'nin söylediği 1.28 konut, 1,53 ihtiyaç kredisi oranlarıyla çok fazla kredi kullandırmışlar. Kullandırılan krediler direk mevduata ve dolara yatıyormuş.Yine bir arkadaşım 1.52'den 90 bin tl kredi çektiğini söylemişti yarı yarıya dolar ve mevduat yapmış.
Yer İmleri