Originally Posted by ayhan53 önce güneysu sonra reha gaya yada önce reha gaya sonra güneysu sıralı olsun yeter bana gaya uymaz kurallara,deler geçer
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 gaya uymaz kurallara,deler geçer güneysuda ben yöneticiyim ayağına sıyırmaya çalışır
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 güneysuda ben yöneticiyim ayağına sıyırmaya çalışır dürüstlükten ödün vermez,yönetici adı üstünde,nizama uyar yaww
Originally Posted by işçi74 dürüstlükten ödün vermez,yönetici adı üstünde,nizama uyar yaww Sirayi bozmasinlar, ben de fazla bir halt yok! Biri daha yeni stent taktırdı, diğerinin kalp hasat...
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Sirayi bozmasinlar, ben de fazla bir halt yok! Biri daha yeni stent taktırdı, diğerinin kalp hasat... çürükleri önden gönderelim diyon yani
Originally Posted by reha kaya Sirayi bozmasinlar, ben de fazla bir halt yok! Biri daha yeni stent taktırdı, diğerinin kalp hasat... sıranın sonunda olmam lazım sen güneysu ile anlaş
GAYA BEY FORMUNDA aslında her akşam olduğu gibi... angara dan dsavşanlı ya selamlarr
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Originally Posted by radyolog GAYA BEY FORMUNDA aslında her akşam olduğu gibi... angara dan dsavşanlı ya selamlarr Aleykumselam...
Forum Rules
Yer İmleri