Sayfa 58/366 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 2925 madde; 457 - 464 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Zaten düzgün bir kazancı var.Kazandığı da ortada.Şu anki değeriyle kazanacağı da belli.Bunlar düşünülünce ucuz kalıyor.Tabii bu benim görüşüm.Almaya devam edeceğim.Bol kazançlar.

2. 80milyon sermayeli şirket kuracağım.Her sene 25-30 miyon kar getireceğim.Faktoring şirketi diye 1lira ödediğim şirketin piyasa değeri,kar getirmeme rağmen 0,80 olacak.Böyle değerleme olur mu?

3.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    80milyon sermayeli şirket kuracağım.Her sene 25-30 miyon kar getireceğim.Faktoring şirketi diye 1lira ödediğim şirketin piyasa değeri,kar getirmeme rağmen 0,80 olacak.Böyle değerleme olur mu?
    Ne kadar sürdürecek bekleyelim bakalım

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Piyasa yükseliyor.Bu düşüyor.Eder değerinin çok altında işlem görüyor.Baskı kurup sabırla düşürüp mal alma derdindeler.Bekleyelim bakalım.Nereye kadar salak avlayacaklar.

5. Bu kagit son 10 yildir ayni.cok fazla umutlanma.beklentisi hikayesi spegi yok.bendede citirlik 2.000 lot var 2.4 denmi ne dosemislerdi bana.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Çok sağlam bir grup var.Bu kadar ucuz tahtayı bırakmazlar.

7. Tahtanın sahibi bir kişi olur veya bir grup olur farketmez de ellerini cabuk tutsunlar

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Çok sağlam bir grup var.Bu kadar ucuz tahtayı bırakmazlar.
    Bu grup var bilginiz tahmin mi. Yoksa gercek bir bilgimi

dunkin donuts
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Sayfa 58/366 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •