Sayfa 753/1000 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    purple kazanir, 5.56 kapanir..
    pazartesi senaryosunu tekrar yazariz..ytd
    banka marji olmasa cok guzel para birakacak bu is lakin makas cok..
    5,5637 +0,0177 +0,32%

daha 1 saatimiz var

Purple iddaadan cekilebilirsin istersen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    5,5637 +0,0177 +0,32%

daha 1 saatimiz var
    son yarim saatte (hatta son 15 dakika) dediginiz seviyeye yakin bir son bir zorlama olacagini dusunuyorum !

düello icinde sizin rakaminiza daha yakınım [emoji4]

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !

günlük yada saatlik düşünmeyen az geniş düşünün
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    günlük yada saatlik düşünmeyen az geniş düşünün
    Üstadım yabancı dolardan ne zmn cıkmak ister bilemiyoruz ki belki 1 ay belki 6 ay sonra..

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Geride yine seçimle bir şey değişmeyeceğini söylemiş arkadaşımız. Saygılarımla böyle paylaşımlar yapmamanınızı rica ediyorum.

Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin diye bir sevdiğim bir söz vardır.

Beyaz , siyah ve gri propaganda teknikleri vardır. Gri propagandanın üstadı Mossad' dır. ( Ucuz Yahudi düşmanlığı yapmıyorum aksine severim çalışkanlıklarını. )

Gri propagandayı ''Şehir Efsaneleri '' diye tanımlasam güzel açıklamış olurum galiba.

Seçimle bir şey değişmeyeceği düşüncesi sizin düşündüğünüzün aksine ülkenin iyiliğini istemeyen insanların işine yarar. Bu yüzden bilinçli olarak gri propaganda yapıldığını düşünüyorum.

Muhalif insanların buna kolayca inanmasını ise kabullenilemeyen, anlamlandırılamayan bir şeyin reddedilmesi olarak yorumluyorum.

Çok uzattım ya . Gidin oyunuzu kullanın diyecektim niye bu kadar konuştum ben şimdi
    bir an kılıçdaroğlu geldi zannettim.

neyse umudunuzu koruyun tabiki.

Secim yasaklari hemen kalkarsa, islem tamamdir demektir.

Fakat kalkmaz ise ayar tutmamıştır, ayarlamaya çalışacaklardır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Geride yine seçimle bir şey değişmeyeceğini söylemiş arkadaşımız. Saygılarımla böyle paylaşımlar yapmamanınızı rica ediyorum.

Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin diye bir sevdiğim bir söz vardır.

Beyaz , siyah ve gri propaganda teknikleri vardır. Gri propagandanın üstadı Mossad' dır. ( Ucuz Yahudi düşmanlığı yapmıyorum aksine severim çalışkanlıklarını. )

Gri propagandayı ''Şehir Efsaneleri '' diye tanımlasam güzel açıklamış olurum galiba.

Seçimle bir şey değişmeyeceği düşüncesi sizin düşündüğünüzün aksine ülkenin iyiliğini istemeyen insanların işine yarar. Bu yüzden bilinçli olarak gri propaganda yapıldığını düşünüyorum.

Muhalif insanların buna kolayca inanmasını ise kabullenilemeyen, anlamlandırılamayan bir şeyin reddedilmesi olarak yorumluyorum.

Çok uzattım ya . Gidin oyunuzu kullanın diyecektim niye bu kadar konuştum ben şimdi
    Uzun mevzu bu ama propaganda yapanla, realiteyi konuşanların farkedileceğini sanıyorum. Zaten propaganda yapacak kişi ebleklerin bol olduğu ortamı tercih eder,sanırım burada fazla işi olmaz.Bu bağlamda tespitiniz yanlış,yoksa gerçekten ve kötü niyetli propaganda yapanlar vardır,buna katılırım ki,bazı yerlerde ben de rastladım. Ülkenin iyiliğini isteyen ama önünde bunu sağlayacak bir uzaktan yakından bir seçenek görmeyen birisi ne yapmalı? Bu konuda aydınlatıcı ve doğru bir bilgiye sahipseniz,paylaşmanız durumunda oldukça faydalı olacaktır.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    İstanbul'a ilk mercedes otobüsü biz getirdik
    Cenaze aracı olmasin o?

İETT envanterine giren ilk Mercedes'ler O321H modeli idi. 1955'te satın alınan bu otobüsler ile yeni bir döneme girilmişti.

Siyaset topiginden arakladim...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 753/1000 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •