Sayfa 32/804 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 249 - 256 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Çileden çıkmak ne kelime, yemin ederim patlamaya hazır bir bomba gibiyim.
    Taha kardeşim sakin'ce izlemede'yiz,ben 2010 dan beri erfos'tayım 9 yıl olmuş.
    Açık ve net söylüyorum bu fiyattan bu O perasyon Ç ocukları ancak benim s2mi alır o kadar net.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Açık ve net söylüyorum bu fiyattan bu O perasyon Ç ocukları ancak benim s2mi alır o kadar net.
    Eywallah, bende o tarihlerde girdim. ama sonra 7 binden başladığı 28 bin yolculuğunda 24 lerden boşalttım. Sonraki süreçte hep aldım ve 5 yıl oldu sanırım beklemedeyim. Beklemeye devam. Sevgilerimle....

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    bu kayserililerin her hissesi mi böyle!
    Sayın Filozof sizi buralarda görmek çok güzel.Kendi adıma sevindim.Egeen topiğini bırakmanıza üzülmüştüm.Bu topikte de yararlı olacağınızı düşünüyorum.Ancak burası sinirlerin tavana vurduğu bir yer.Bunu da bilmeni isterim.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

4. Erbosumuz bugünde herzaman ki gibi tavan gitti maşallah 😄

5. Her yakıştırmayı yaptık lakin en uygunu sanırım Erpusht

6. Yuhhh be.Yıllardır beklenen haberdi.Bu da mı gol değil. (Gerçi ben senin 4 lira olduğun günleri de bilirim. Ancak kısacıları ürkütebilrsin vicdanını aldırmış spek efendi.)

7. Bu sermaye arttirimini kar payindan mi veriyo tam anlayamadim.bide imtiyazlar mi kalkiyor spk ya basvurmuslar:-[:-[:-[

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Yaw kardeş sanırım sen mühendissin. Yukarıda ki cümlende; o,ç ve 2 öğelerini harika kullanmışsın.

Sayfa 32/804 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •