Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben totem yaptım oy kullanmayacağım 17 yıldır kullandığım iyların ne bana ne memlekete hayrı olmadı. Ben oy kullanmayacağım nisan başı bahar başlasın
    Kararınıza saygı duymakla beraber muhtar adaylarınız , belediye başkan adaylarınız yolunuzu gözler en azından boşa kürek çekmediklerini bilsinler

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

2. “Ne mutlu Türk’üm” sözü Gül’ü de rahatsız etmiştiCumhurbaşkanı Abdullah Gül de, 1993’de Atatürk’ün “Ne mutlu Türk’üm” sözlerine karşı çıkmıştı. MHP’nin desteğiyle Köşk’e oturan Gül, 1993’te RP milletvekili iken katıldığı “Türkiye’nin Milli Bütünlüğü ve Güvenliği” konulu toplantıda, “Ne mutlu Türk’üm diyene lafını tutup her yere yaza yaza ve bunu özellikle hiç olmayacak yerlere yaza yaza Türkiye aslında ilkel bir hale dönmüştür. ’Bir Türk dünyaya bedel’lafı, Türkiye’nin bütünlüğünü tehdit eder anlama gelmiştir” demişti.
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...lar-76509h.htm

Bu Abdullah'a şimdi 17 araç 40 personel yetmiyor Türk halkından dahasını da istiyor!

Gül'e 17 araç 40 personel tahsis edilmesi daha önce de gündeme gelmiş ve Gül'ün koruma müdürü Osman Çangal, “Sayın Gül çok aktif bir eski Cumhurbaşkanı. Personelin önemli bölümü koruma… Sayın Gül'ün temposuna verilen araçlar yetmiyor desem yeridir” demişti.
    https://odatv.com/sezere-boyle-gule-boyle-31031902.html

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kararınıza saygı duymakla beraber muhtar adaylarınız , belediye başkan adaylarınız yolunuzu gözler en azından boşa kürek çekmediklerini bilsinler

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Keciörende turgut altinok kazanacak ben oy kullansamda kullanmasamda sonuc değişmeyecek
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben totem yaptım oy kullanmayacağım 17 yıldır kullandığım iyların ne bana ne memlekete hayrı olmadı. Ben oy kullanmayacağım nisan başı bahar başlasın
    Bu nasıl muhaliflik sayın başkan, vatandaşlık görevi diyip kullanın en azından.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Bi dahaki Rallici Başganlık seçiminde de ben oy kullanmayacağım..

Görürsün sen..

Kararim kesin angarayı bile terk ettim kararımı değiştiririm diye
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Kararim kesin angarayı bile terk ettim kararımı değiştiririm diye
    Forum yönetimine açık çağrı..!!

Oy kullanmayarak demokratik seçme hakkını kullanmayan ayhan başganın Rallici Başganlığı düşürülsün.. Yerine kayyum atansın..

Suriye Azez'de teröristler tarafından Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye yapılan havanlı saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise ağır yaralandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •