Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 225/434 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    AKP istanbul'da kazansa bile fark 50 binin altında olacak gibi görünüyor. Bu durum hükümet üzerinde siyasi bir baskı atmosferi oluşturabilir.
    49 a 48 bi taraf kazanacak ama hangisi
    bir halt olacağı yok.

riskadami Guest
     Alıntı Originally Posted by neon06 Yazıyı Oku
    Görünen oki şuana kadar Cumhur ittifakı oy kaybetmiş görünüyor bir önceki seçime göre.
    Bıst nasıl karşılayacak bakalım[emoji2957]
    Cumhur İttifakinin oy orani acilan sandik %67,
    Akp+mhp 52,3 turkiye geneli erken icmisiniz...

Adana-Mersin-Balıkesir-Konya 21:40

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

riskadami Guest
    Hdp nin oylarini cikarsak izmir ve eskisehirin disinda millet ittifakinin aldigi yer yok,istanbuldan 2018 secim sonuclarindaki 12 puani dusun sonuc ayni...

AA:Nevşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Rasim Arı kazandı.
    AA:Kırıkkale Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Saygılı kazandı.
    AA:Erzincan Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Bekir Aksun kazandı.
    AA:Siirt Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, HDP adayı Berivan Helen Işık kazandı.
    AA:Karabük Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Rafet Vergili kazandı.
    AA:Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Zeybek kazandı.
    AA:Elazığ Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Şahin Şerifoğulları kazandı.
    AA:Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Selahattin Gürkan kazandı.
    AA:Burdur Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Orkun Ercengiz kazandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

6.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    AKP istanbul'da kazansa bile fark 50 binin altında olacak gibi görünüyor. Bu durum hükümet üzerinde siyasi bir baskı atmosferi oluşturabilir.
    Saadet partisine olmadık hakaretler ettiler bu gün 2 kişiyi öldürdüler. buna rağmen saadet istanbulda kendi,adayına oy verdi o oyları millet ittifakına verse imamoğlu zaten seçilirdi rahatlıkla. saadet akp ye çalışmış oldu istanbulda. şayet imamoğlu kazanamasa.

Alıntı Originally Posted by riskadami Yazıyı Oku
    Hdp nin oylarini cikarsak izmir ve eskisehirin disinda millet ittifakinin aldigi yer yok,istanbuldan 2018 secim sonuclarindaki 12 puani dusun sonuc ayni...
    dingil güneydoğu dahil hdp nin oyları akp ye kaymış istanbuldaki hdp oylarının önemli bir kısmıda binaliye gitmiş iyi oku sonuçları
    bir halt olacağı yok.

Türkiye Geneli 21:43

Sayfa 225/434 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •