Sayfa 837/1000 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. kartlar yeniden dagıtılıyor pozisyonlar gözden geciyor ister borsa ister döviz tarafı bugünki hareketler kimseyi yanıltmasın

antalyada domatez 7 tl sogan 7 tl

2. ırza tasaddi başladı 5.50 ı de kırdık ben helvasını yaparım sizde selasini okutursunuz artık ..
    Nasıl bilirdiniz Benjamin Amcayiii eyyy cemaati Müslimin Hakkınızı helal ediyo musunuz [emoji28][emoji28][emoji28]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

3.  Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    ırza tasaddi başladı 5.50 ı de kırdık ben helvasını yaparım sizde selasini okutursunuz artık ..
    Nasıl bilirdiniz Benjamin Amcayiii eyyy cemaati Müslimin Hakkınızı helal ediyo musunuz [emoji28][emoji28][emoji28]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık
    ayhanın yüzünden az yavas sat dedim dinlemedi beni

4. londra usdtry swap faizleri artıyor deniliyordu son durumu gören bilen var mıdır ?
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    ayhanın yüzünden az yavas sat dedim dinlemedi beni
    Sattiklarim kredili idi rakam kucuktu swaplar gene cildirmis herkes tl arıyormuş
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    londra usdtry swap faizleri artıyor deniliyordu son durumu gören bilen var mıdır ?

Satış (Short) Alış (Long)
    USDTRY 220 TRY -1,700 TRY
    EURTRY 250 TRY -2,000 TRY

* Tablodaki tutarlar 1 lotluk pozisyonlar için geçerlidir.
    ** EURTRY için Çarşamba günleri; USDTRY için ise Perşembe günleri 3 günlük swap uygulanmaktadır.
    *** Tablodaki yer alan maliyetler TRY cinsinden olup, hesaplarınıza yansıması USD cinsinden olmaktadır.

az önce mail geldi

7.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    Satış (Short) Alış (Long)
    USDTRY 220 TRY -1,700 TRY
    EURTRY 250 TRY -2,000 TRY

* Tablodaki tutarlar 1 lotluk pozisyonlar için geçerlidir.
    ** EURTRY için Çarşamba günleri; USDTRY için ise Perşembe günleri 3 günlük swap uygulanmaktadır.
    *** Tablodaki yer alan maliyetler TRY cinsinden olup, hesaplarınıza yansıması USD cinsinden olmaktadır.

az önce mail geldi
    teşekkürler hocam.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    londra usdtry swap faizleri artıyor deniliyordu son durumu gören bilen var mıdır ?
    https://twitter.com/zerohedge/status...87597506170880

Sayfa 837/1000 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •