Sayfa 845/1000 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Devlet bürokrasisi derken kast ettiğim sadece makam araçlarının kaldırılması bile yeter.. BU ovacıkta başladı.. İzmir Büyükşehir belediyesinde trafik ve ulaşım şube başta artık hemen hemen herkes en rütbelisi toplu ulaşımı kullanacak.. BU avrupada böyle.. Siyasetçi halkla içiçe olmalı. Ve inanıyorum ki bundan sonraki süreçte bu kıvılcım Her yere yayılacak
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Ilk başta sizinle aynı düşünceyi paylaşıyordum .. ama hatırı sayılır sayıda işsizlik artmış alım güçü düşmüş.. sandıga yansıma var mı ? ... elim kesilseydi, eskiden verdim de şimdi yemin b.. ..ne yapmış bu kitle ? 2017 -2018 arası venezuelalıların kişi başı 11 kilo kaybı oluşmuş, sandıklarından ne cıktı ? ... mantık cercevesinde bu insanları ikna etmek mümkün değil, bağlılıkları inanç derecesinde...
    Sosyolojik olarak ilgi çekici bir durum var, ancak teşhis etmekte zorlanıyoruz. Farklı ve birbirine zıt açıklamalar yapılıyor. Sanırım sizin görüşünüz, Memduh Bayraktaroğlu'nun videosundaki görüşe paralel bir bakış açısı. Bir de Nasrullah Ayan'ın açıklaması var; buna göre bu bölgedeki seçmen kitlesine devlet para yardımı yaptığı için, tencereyi kaynatmada bir sıkıntı çekmediler ve oylarını ona göre kullandılar.

Hatta konuyu biraz daha genişletip şöyle ifade etsek, bilmem ne kadar doğru olur: Transfer harcamaları vasıtasıyla, toplumun bir kesiminden diğerine gelir transferi yapılıyor. Gelir kesintisine uğrayan taraf muhalefete geçiyor ancak transfer gelire sahip olan kesim de mevcut iktidarı destekliyor. Eğer bu açıklama doğruysa, iki kesim de kendisi için rasyonel olan kararı veriyor demektir.

Ne var ki, önümüzdeki günlerde, gelir kesintisi yapılanların gelirinde muhtemelen bir düşüş yaşanacak. Bunun ne gibi sonuçları olabilir? Bilemiyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Devlet bürokrasisi derken kast ettiğim sadece makam araçlarının kaldırılması bile yeter.. BU ovacıkta başladı.. İzmir Büyükşehir belediyesinde trafik ve ulaşım şube başta artık hemen hemen herkes en rütbelisi toplu ulaşımı kullanacak.. BU avrupada böyle.. Siyasetçi halkla içiçe olmalı. Ve inanıyorum ki bundan sonraki süreçte bu kıvılcım Her yere yayılacak
    yav yazmıyım diyomda bazen ilginç konular geliyor
    hocam sen inanıyomusun gerçek manada bu yazdıklarına
    dünya çapındaki iki şehrinin şu anda kim belediye başkanı olarak atandı mı ? hala aradan ne vakit geçti , zamansal
    bu dediklerin için ne ka bi vakit gerek ? yaklaşık
    sen daha ilk adım ı atabiliyomun ki, bu profosyonel dans ta başarılı olabilicen?
    yani şu olacak bu olacak diyen bi arkadaş vardı gerçek hayatta
    sen bu örnekle filan asla ve sakın ola ki ustune alınma hatta yazılarını ilgi alaka ile okuyom da
    o arkadaşa yol verdim ama, malesef
    inandırıcı değildi diye ..

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    yav yazmıyım diyomda bazen ilginç konular geliyor
    hocam sen inanıyomusun gerçek manada bu yazdıklarına
    dünya çapındaki iki şehrinin şu anda kim belediye başkanı olarak atandı mı ? hala aradan ne vakit geçti , zamansal
    bu dediklerin için ne ka bi vakit gerek ? yaklaşık
    sen daha ilk adım ı atabiliyomun ki, bu profosyonel dans ta başarılı olabilicen?
    yani şu olacak bu olacak diyen bi arkadaş vardı gerçek hayatta
    sen bu örnekle filan asla ve sakın ola ki ustune alınma hatta yazılarını ilgi alaka ile okuyom da
    o arkadaşa yol verdim ama, malesef
    inandırıcı değildi diye ..
    Bundan 50 yıl önce olduğu gibi şuanda da bundan 50 yıl sonra da dünyayı da ülkemizi de sağ iktidarlar yönetecek... Çünkü insan sömürüsü, çevre ve doğa katliamı, yeraltı kaynaklarının istila edilmesi, tüketim toplumuna dayalı emperyalizme karşı duracak hiç Bi akım yok.. Şu an Bolivya dışında bu düzene hiç Bi güç karşı koymuyor zaten..inanmadığın ne onu anlamadım.. Maçoğlunun ovacıkta yaptıklarımı...bütün makam araçlarını satması mı... Tarlada insanlarla beraber çalışması mı... İster kabul edersin ister etmezsin adamın bu zamanda yaptığı bir devrimdir.. Ve izliyoruz.. Şimdi Bi üst segmentte neler yapcak..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

5. zamanında Fransız Antillerindeyiz
    fezaya roket yolluycaz
    yanımda doktor pırofesör var
    dağlardan geçiyok alet edevatlan , sonna nihayetinde rampaya geldik
    doktor pırofesor dedi ki ağır ağır dönüp buz gibi bakarak
    oğlum moruk
    sen daha ufak dağları aşamıyon ku
    nassı göğe füzeynen uyduyu fırlatecen
    tamam yav dedim
    orda annadım olayın özünü

tabi uydurma yazdım
    böyle bi olay yaşanmadı

inşallah dediklerin olur abi
    sen bakma bana
    ben fazla negatif biriyim de
    ondan bunlar hep
    yoksa ümit iyidir

6.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    zamanında Fransız Antillerindeyiz
    fezaya roket yolluycaz
    yanımda doktor pırofesör var
    dağlardan geçiyok alet edevatlan , sonna nihayetinde rampaya geldik
    doktor pırofesor dedi ki ağır ağır dönüp buz gibi bakarak
    oğlum moruk
    sen daha ufak dağları aşamıyon ku
    nassı göğe füzeynen uyduyu fırlatecen
    tamam yav dedim
    orda annadım olayın özünü

tabi uydurma yazdım
    böyle bi olay yaşanmadı

inşallah dediklerin olur abi
    sen bakma bana
    ben fazla negatif biriyim de
    ondan bunlar hep
    yoksa ümit iyidir
    Bende negatifim.. Hatta şunu söyleyeyim fatih maçoğlu biraz işi büyütsün cargill firması bu adamı yaşatmaz.. Cargill kim mi? Bence sitesine girerek ülkemizi gerçek manada kimler sömürüyor kendi gözlerinizle görün..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Devlet bürokrasisi derken kast ettiğim sadece makam araçlarının kaldırılması bile yeter.. BU ovacıkta başladı.. İzmir Büyükşehir belediyesinde trafik ve ulaşım şube başta artık hemen hemen herkes en rütbelisi toplu ulaşımı kullanacak.. BU avrupada böyle.. Siyasetçi halkla içiçe olmalı. Ve inanıyorum ki bundan sonraki süreçte bu kıvılcım Her yere yayılacak
    gulumsedim

18 yasinda falansiniz heralde

Buyuyunce neden gulumsedigimi anlarsiniz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bende negatifim.. Hatta şunu söyleyeyim fatih maçoğlu biraz işi büyütsün cargill firması bu adamı yaşatmaz.. Cargill kim mi? Bence sitesine girerek ülkemizi gerçek manada kimler sömürüyor kendi gözlerinizle görün..
    JFK dahil hickimse bu adamlara kafa tutamadi

bir araba kazasi olmadi helikopter kazasina bakar is

Adamlar son derece profesyonel. hicbir iz birakmadan temiz is yapiyorlar. MOSSAD mi CIA mi artik kimse

Sayfa 845/1000 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •