Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 246/434 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

Anadolu Ajansı - Türkiye Geneli %100

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Türk Millet ülkeye baharın gelmesine katkı sağlayan bu iki vatanseveri asla unutmaycaktır.

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Türk Millet ülkeye baharın gelmesine katkı sağlayan bu iki vatanseveri asla unutmaycaktır.
    Trollerde iyi cabaladi
    Hilal kaplan fatih tezcan cemil barlas bunların ceteleri
    Sosyal medyada iftira atan troller
    Bu topicte iftiralar inanip milleti karalayanlar
    Rte ye kaybettirdi
    Rte nin bunlarin ipini cekmesi lazim yoksa bir daha ki secimde %30 alamaz
    Bu reziller sayesinde milliyetcilerin cogu iyi parti dolayisiyla chp ye oy verdiler buyukşehirlerde
    Saolun rezil troller

5.  Alıntı Originally Posted by mutemet Yazıyı Oku
    Eveett beyler
    Dün yazamadım bugünde ancak fırsatını buldum.
    Seçim sonrası burada yazılan hiçbir yorumu okumadım hissiyatımın etkilenmemesi için okumakta istemiyorum.
    Sonuç itibariyle bu seçimin kaybedeni biz olduk. Siz muhalif arkadaşları tüm samimiyetimle tebrik ediyorum.
    Zafer sizin zaferiniz.
    Seçim döneminde dile getirilen tüm argümanların çöpten ibaret olduğu sandıkta tescillendi. Beka sorunu ve terörist ile kol kola söylemlerinin halk nezdinde zemin bulmadığı anlaşılmış oldu. Reis mitinglerde kitleleri etkileyemedi. Kitleler reisten şu kadar baraj yaptık şehrinize şu kadar katrilyon yatırım yaptık vs. söylemlerden hiç haz etmedi. Haklılar mı bence sonuna kadar haklılar. iktidarın ülkeye yaptığı yatırımlar vatandaşın umrunda değildi. Vatandaş reisten daha başka şeyler duymak istedi. Ekonomik kriz hayat pahalılığı geçim derdi. Reis vatandaşa bunlardan bahsetmedi.
    Ey halkım biliyorum zor durumdasınız aldığınız maaş kazandığınız para pul oldu farkındayım. Sizlerden istirhamımdır biraz sabredin bu sorunları bu irade aşacak bize güvenin DEMEDİ.....
    Daha söylenecek çok şey var lafı uzatmak istemiyorum.
    Temenni ediyorum ki inşallah gereken ders çıkarılır. Eğer çıkarılmaz ise çöküş hiç olmadığı kadar hızlı ve yıkıcı olacaktır.
    Zaman özeleştiri zamanı.
    CHP sadece metropolleri kazanmadı daha önemlisi HDP seçmeninin oyunu alarak bir nevi entegrasyonu sağlamış oldu. Bu benim çok önemsediğim bir seçim başarısıdır.
    Şimdi sizlerden beklentim
    Bu yorumumu okuyupta bel altı yada kırıcı yorum yapmayınız lütfen

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Samimi içten açıklaman için tşk ererim şahsım adına.

6. 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Şimdide pelikancılar seçimlere gölge düşürme peşinde ekşide kendilerine çok güzel isimde bulunmuş petö
    Her ne kadar şimdilik komik görünselerde bu dinginler vaktiyle Başbakan devirdi. Akp örgütünde ne düzeyde karşılık bulur bilmiyorum ama suyu bulandırma çabaları çok fazla bu Hilal kaplan tayfası petö nun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Sultanbeyli'den sonra Esenler ilçe seçim kuruluna geldim. İlçe örgütümüz tetikte. Çuvalların emniyette olduğunu kontrol ettim. Çuvalların olduğu odalarda farklı bir giriş olanağı sağlayacak pencere ve kapı yok. Kameralarla izleniyor. Açı uygun. 3 nöbetçimiz beklemede.

Mehmet Ali Çelebi
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. @tokcem

Doğu Almanya yıkılmadan bir iki gün önce bazı devlet binalarının bacalarından kapkara dumanlar çıkıyordu...
    Evrakları yakıyorlardı..
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 246/434 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •