Sayfa 18/992 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bu benim aracı kurumumun ekran görüntüsü. [IMG] [/IMG]

Brüt %25.96 görünüyor. 151.362 tl hafta sonu 3 günlük bağlanmış ve 322 tl brüt getirmiş. 48.44 tl stopaj ve 1.5 tl takasbank komisyonu kesilmis. Nette kalan 272tl.
    Günlük olarakta 272÷3= 90.66 tl net getirisi olmuş 151.362 tl nin.

Nasıl sizce?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bu benim aracı kurumumun ekran görüntüsü. [IMG] [/IMG]

Brüt %25.96 görünüyor. 151.362 tl hafta sonu 3 günlük bağlanmış ve 322 tl brüt getirmiş. 48.44 tl stopaj ve 1.5 tl takasbank komisyonu kesilmis. Nette kalan 272tl.

Nasıl sizce?

gayet güzel...daha ne istiyorsun............

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bu benim aracı kurumumun ekran görüntüsü. [IMG] [/IMG]

Nasıl sizce?

aracı kurumunuz komisyon kesmiyor mu sizden? ya da komisyon kesilmiş oran mı bu?
    hangi kurum desek cevap alabilecek miyiz?

4.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Ajans ne kadar güvenilir bilemedim. Aa çektim görünce. Malum seçim gecesi yaşadıklarımızdan sonra daha bir şüpheyle yaklaşmaya başladım.
    AA çalışanları: Verilerin nereden alındığını biz de bilmiyoruz - Güncel haberler
    https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...yoruz-4273338/

cevabı kendileri vermişler, anlaşılan her veri çamur ittifakının keyfiyetinde sisteme giriliyor.Ama Ekrem fena dağıttı bunları

Yeniden sayılan oylarda Ekrem İmamoğlu farkı artırıyor: '30 bini geçmesi bekleniyor' | Ahval
    https://ahvalnews-com.cdn.ampproject...bekleniyor?amp

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    aracı kurumunuz komisyon kesmiyor mu sizden? ya da komisyon kesilmiş oran mı bu?
    hangi kurum desek cevap alabilecek miyiz?
    Ben bu faiz hesap kitap işlerinden çok anlamadığım için sizlere sordum zaten.Yapılan kesintiler ekran görüntüsün de var. Stopaj ve takasbank işlem ücreti dışında herhangi bir kesinti yok benim gördüğüm.

Birde benim gördüğüm bu oranlar hergün değişiyor sabit bir oran yok. Son olarak kurum Alb foreks.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ben bu faiz hesap kitap işlerinden çok anlamadığım için sizlere sordum zaten.Yapılan kesintiler ekran görüntüsün de var. Stopaj ve takasbank işlem ücreti dışında herhangi bir kesinti yok benim gördüğüm.

Birde benim gördüğüm bu oranlar hergün değişiyor sabit bir oran yok. Son olarak kurum Alb foreks.
    MK 25,72 yapıyor
    Hangi ürün bu?

Not:Ekran görüntüsü bende görünmüyor

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    MK 25,72 yapıyor
    Hangi ürün bu?

Not:Ekran görüntüsü bende görünmüyor
    Viop gecelik nemalandırma
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

8. Arkadaşlar merkez bankası haftalık repo ihalesi açmadı.. Bankaların likitide açıklarını günlük 25,5 dan fonluyor.. Mevduatınızı size dayatılan 20,5 dan bağlamayın.. Pazarlık yapın bu durumu belirtin müşteri temsilcinize.. Özellikle foruma yeni üye olan tasarruf sahibi arkadaşlar için söylüyorum
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Sayfa 18/992 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •