Sayfa 226/656 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    Tahtayi takip ediyoruz sizde sattiniz keko bey.hayırlı olsun alta gelirse alirsinjz
    satıp satmadığımı söylemeyeyim ama bu tür durumlarda sert çıkışlarda başarılı trade yapmayı her zaman istemişimdir...tradede çok da başarılı değilimdir malumunuz daha önce satmış ama yerine koyamamış sonrasında da başka hisselerde aklımız yerine gelinceye kadar dayak yemiştik... onun öncesinde de 3 ay durdoyu elimde tutmuş ve bir kere başarılı trade yapmıştım..

yani trade karnem bir iyidir bir de kötüdür...kimseyi etkilememek adına şurdan sattım şurdan aldım türü şeyler söylemek istemiyorum...bu konularda çok daha başarılı olan teknikçi arkadaşlarımız vardır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Ihracatta gelen rekor haberini dikkate almak lazım... Bizim ihracat oranı da artmış olabilir..
    incelemek lazım ...ambalaj sektörünün durumu ordan görülebilir..tuik açıklama yaptı mı ki ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Speği üzecek kadar almıştım . O düşüşte. Burada paylaşmıştım sanırım.

4. Keko denizden 18.000 lot sattı diyorlar doğru mu

5.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Keko denizden 18.000 lot sattı diyorlar doğru mu
    benim o kadar lotum olmadı dostum....eskiden 18 500 adetim vardı..
    Son düzenleme : keko; 04-04-2019 saat: 12:40.

6. Hadi be tahtacı al şunların anahtarlarını....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim o kadar lotum olmadı dostum....eskiden 18 500 adetim vardı..
    Dikkat et başka tahtalarda gezinirken yine girmesin
    Lotların azalarak geri gelirsin!!!!

Nihayet durdo güzel hacimli primli bir gün yaptın

Sayfa 226/656 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •