*s&p/frank gill: şu anda türkiye için en büyük soru ülke içinde liraya olan zayıf güvenin nasıl yeniden tesis edileceği
*s&p/frank gill: şu anda türkiye için en büyük soru ülke içinde liraya olan zayıf güvenin nasıl yeniden tesis edileceği
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*s&p/frank gill: Londra swap faizleri piyasasına geçtiğimiz hafta yapılan müdahalenin önümüzdeki dönede hazine'ye maliyetleri olacağını düşünüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
S&P/Frank Gill: Türk lirasının zayıflamaya devam etmesi finans dışı sektör için çok kötü haber olur
S&p : şu anda türkiye'nin kredi notunun tehlikede olduğunu düşünmüyoruz
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
*s&p/frank gill: Türkiye'nin yurt dışında borçlanma kağıdı ihracında artış kredi notunda baskı yaratmaz
*s&p/frank gill: Türkiye'nin kredi notunun hali hazırda tehlikede olduğunu düşünmüyorum
*s&p/frank gill: Ancak türkiye'nin bilançosunda genişleme devam eder ise endişelerimiz artabilir
Duyan da kredi notumuz AAA zannedecek!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri