Sayfa 40/992 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    REPO
    Son (%) Fark %
    REPO (GECELİK) 26,25
    REPO HAFTALIK 26,27
    REPO AYLIK 26,27

Bu oranları bloomberg'den aldım repo oranları vakıfbank halkbank vs sordum adamlar repoya %20 civarı oran veriyor mevduat la kafa kafaya neredeyse başka bi alternatif varmı şuan İşbank tahvil ve bonoları cazip görünuyor https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...-bonolari.aspx
    Repo için aracı kurumlar daha avantajlı. Direkt TPP'den teklif alan aracı kurumlar bile olduğu paylaşılıyor burada. Bu hafta hesap açtırdığım aracı kurum 23.5'dan günlük repo yapıyor. 19.98 net getirisi var günlük. Daha yüksek oran paylaşımlarıda oldu.

Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    REPO
    Son (%) Fark %
    REPO (GECELİK) 26,25
    REPO HAFTALIK 26,27
    REPO AYLIK 26,27

Bu oranları bloomberg'den aldım repo oranları vakıfbank halkbank vs sordum adamlar repoya %20 civarı oran veriyor mevduat la kafa kafaya neredeyse başka bi alternatif varmı şuan İşbank tahvil ve bonoları cazip görünuyor https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...-bonolari.aspx
    Vadesine 40.gun kalan h.bonosu var mk22 civari.
    Nkolay bonoda var 22.24 mk .
    Son düzenleme : paramanya; 04-04-2019 saat: 23:10.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Repo için aracı kurumlar daha avantajlı. Direkt TPP'den teklif alan aracı kurumlar bile olduğu paylaşılıyor burada. Bu hafta hesap açtırdığım aracı kurum 23.5'dan günlük repo yapıyor. 19.98 net getirisi var günlük. Daha yüksek oran paylaşımlarıda oldu.
    Bu gün TPP de oranlar biraz düşmüş max 25.10 görülmüş...24.50 civarı ortalama ile paralar satılmış....

4.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    arkadaslar ziraat yatirim hesabi actim. ancak gecelik faiz almak icin simdi ne yapmaliyiyim. hala sifre elime ulasmamis (email gelecek dediler) ama internet bankada yatirim hesabi gozukuyor.
    parani gecelik faize yatirmak istiyorum ve hic dokunmayacagim

sayin memorex
    onlar kagitlari imzaladim ve simdi yatirim hesabi var. borsa hesabida zaten internetden aca bilirim.
    ancak actiktan sonra parani vadesizden o hesaba actaracagim demi? orada bir islem yapmam gerekmiyormu sadece para yatirsam gecelik faiz isliyormu?
    Yabanci oldugum için borsa hesabi açamadım!!parani yatirip gecelik repo istiyordum.
    Yaziklar olsun

5. Borsa bugün saat 16.30'dan sonra patlama yaptı.Dolar 5,55'i gördü.
    1,5 saatte acayip şeyler oldu.
    Sebep neydi.
    1- Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin kredi notunun mevcut durumda düşürülme riski olmadığını ancak Türk lirasındaki daha fazla düşüşün Türk şirketleri ve bankaları için "çok, çok kötü haber" olacağını belirtti.
    2- Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası(EBRD), ve Dünya Bankası Grubu kuruluşu IFC (Uluslararası Finans Kurumu)'nun Türk bankaların tahsili geçmiş alacak portföylerine yatırım düşündükleri belirtildi.

6. 4.4.2019 tcmb fonlama verileri:

Tcmb'nin kapattığı likidite açığı: 74 milyar TL, faizi %25.50

Tüm fonlama üst banttan ve günlük vade ile gerçekleşti.

1 haftalık repo ile fonlama yapılamdı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet 8 Nisan'dan sonra yapılacak olan açıklamalrda mevduata stopaj indirimi gelmez ise ppf ağırlığını arttıracağım. Şu an beklememin nedeni garanti ve burgan'daki ppf'lerin brüt %20.50 getiriyor olması. 1 hafta 10 gün içinde ben de karar vereceğim.
    Bazı ppf'ler farklı kurumlardan da alınabiliyor
    Benim bildiklerim FIL ve ALE, başka fonlar da vardır muhtemelen
    Garanti ve Burgan'ınkilere alternatif olabilir, başka yerde hesap açtırmaya gerek kalmadan

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bazı ppf'ler farklı kurumlardan da alınabiliyor
    Benim bildiklerim FIL ve ALE, başka fonlar da vardır muhtemelen
    Garanti ve Burgan'ınkilere alternatif olabilir, başka yerde hesap açtırmaya gerek kalmadan
    Bugün odea'daki mt FIL (Fibabanka) önerdi. Ben de inceledim şu an ALE'ye göre FIL avantajlı gözüküyor. 8 Nisan'dan sonra kısmen FIL'e kademeli olarak geçebilirim. Ancak onu da günlük takip etmek gerekebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 40/992 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •