Sayfa 81/721 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Madam Despina

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sayın obblomovv teşekkür ederim,öncelik'le şunu söyleyeyim,grafikler haftalık'tır ve uzun zaman önce çizilmişler'dir.Yani yeni değiller bunlar güncel hali.Ve çizerken'de tüm indikatörler kullanılıp trendler o şekilde çizilmiştir.Grafik sade ve anlaşılır olsun diye bunları eklemiyorum.Ama haftalık önemli gördüğümüz rakamları güncelleyerek yazarız.Selemlar.
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Endex haftalık resim,aylar'dan beri bu resmi yayınlayıp duruyorum.Okla işaretli bölgede'ki yapıya benzer bir oluşum gözüküyor.
    Aynı yapı oluşursa ve bunu yakalarsak,günlük al sat ile uğraşmaya değmez diyorum kendi kendime.Al hisseyi yaslan arkana izle modu olur.Bu sebeple anlık al satlar'ı eğlence ve tatmin açısın'dan ufak tefek yapıyoruz.Onda bile robotik işlemler olduğun'dan,alım yapsan aşağı salıyor,satsan yukarı çekiyor başetmek zor.Bu yüzden trend yakalamak önemli diyorum.
    Sayın Dandanakan;
    Katkılar için teşekkürler.
    Lakin naçizane fikrimi söyleyeyim:
    "Yazın dilinde kendinden 3.şahıs olarak söz eden insanların, şizofren veya iyi ihtimalle egosu aşırı yüksek insanlar olduğuna inanırım.
    Ve fikri sabit bir insanım, 46 yıllık tecrübe sonunda."
    Böyle biri değilseniz önerim, okunurluk adına da bu tarzı kullanmamanız.
    Tabii klavye sizin, fikir sizin, söz sizin...
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. Gusgr ile ılgili bir yorumunuz olabilirmi. defter değeri 2.95 felan diye okudum. ayrıca yeni havaalani sigortası %25 bundaymis. katarli satışı da varmış ama fake haber diye düşünüyorum. geriye reknik vs gelerek ne olabilir teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Arkada dönen dolapları bilemeyeceğimize göre biz yine bildiğimiz açıdan...
    Yani grafik ve rakamlarlar değerlendirmeye çalışalım meseleyi...:

Son 5 günde oluşan mini trendin kanal desteği: 93496 da.
    Dün endeksin gördüğü en yüksek seviyeden kapatması ilginç, ancak bu yükselişi hacmin de desteklediğini söylemek zor.
    Öte yandan 98.227 üzerinde tutunabilirse coşkunun devam edebileceğini düşünmek mümkün.
    Aylık pivot, 100 günlük ortalama gibi dirençlerin hemen dibine ancak hala altında olduğumuzu göz önünde tutmakta yarar var.
    Benim gözüm yukarıda : 98.731, aşağıda 98.227 rakamlarında olacak. Bakalım haftayı nasıl kapatacağız.

Günaydın. Bol kazançlar.
    Katılıyorum...
    Geçen denk geldim..
    2012 de de böyle bir tepki var ama 3 hafta da gerçekleşmiş ama bu bir hafta da oldu ve beni ürkütüyor..
    Endeks grafikte böyle bir dönüş var..
    Ayrıca bunu tesadüfen görmüşken bloomberg te de böyle bir dönüşte hacimsel olarak doğrulamaya çalışıyorlardı..
    Dediğim gibi eniştem beni niye öptü...

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Haftalık'ta kanal alt bant 4.48-4.50 arası,turuncu çizgi yaklaşık 4.85 civarı buraların üstün'de kapanışlar'da,5.80 pembe çizgi.
    Günlük te de 4.8 üstüne atmadıkça ve 5.24 kırılmadıkça uzun vade onayı maalesef görmüyorum başkan...
    Çok satış yedi ve uzun vade hedefi de çok kısa bantta bence.. Genelde bu malı yüklenen yatırımcı özellikle ky 5.3 4 85 bandında maliyetli..

5. Sayın obblomovv önce ne demek istediğinizi anlamadım,fakat siyah harfle yazılan kelimelere baktığım'da olay anlaşıl'dı.
    Bu kısım'da haklısın ben kelimeleri yanlış yazdım kusura bakma lütfen.
    Bu arada şunu'da belirteyim,53 yaşında'yım 30 yıldır'da borsadayım,elimden geldiğince bildikleri'mi gördükleri'mi paylaşmaya çalışıyorum,ego denen şeyin bende zerresi bile bulunmaz.Forumlar'da bir çok ustanın birilerine kızıp forumları terk ettiğini çok gördüm ben, bugüne kadar kimseye kızıp hakaret etmedim.Paylaşımlar'a devam ettim.Tek bir kişi dahi faydalanıp,Allah razı olsun dese yeter bana.Selamlar sevgiler.

6.  Alıntı Originally Posted by bekirozdil Yazıyı Oku
    Gusgr ile ılgili bir yorumunuz olabilirmi. defter değeri 2.95 felan diye okudum. ayrıca yeni havaalani sigortası %25 bundaymis. katarli satışı da varmış ama fake haber diye düşünüyorum. geriye reknik vs gelerek ne olabilir teşekkürler.
    Merhabalar.

#GUSGR
    Açıkçası pek stabil, tekniğe uyan görüntüsü olduğunu düşündüren bir grafiği yok.
    Ancak şunu söyleyebilirim;
    1.56 seviyesi hem 200G ortalama, hem 52G (yüksek+düşük)/2, hem haftalık IM tenkansen... Hacimli bir şekilde bu desteğe kadar inmiş.
    Öyle bir görüntüsü var ki haftalık kanal desteğinin(1.44) altına da sarkabilir, 1.62 IM Kijunsenin üzerine de atabilir. Yukarı doğru diğer önemli seviyeler 1.67-1.72-1.78 aşağı doğru 1.53-1.44 destekleri mevcut.

Sonuç olarak, yukarıda da söylediğim gibi tekniği pek takan bir görüntüsü yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sayın obblomovv önce ne demek istediğinizi anlamadım,fakat siyah harfle yazılan kelimelere baktığım'da olay anlaşıl'dı.
    Bu arada şunu'da belirteyim,53 yaşında'yım 30 yıldır'da borsadayım,elimden geldiğince bildikleri'mi gördükleri'mi paylaşmaya çalışıyorum,ego denen şeyin bende zerresi bile bulunmaz.Forumlar'da bir çok ustanın birilerine kızıp forumları terk ettiğini çok gördüm ben, bugüne kadar kimseye kızıp hakaret etmedim.Paylaşımlar'a devam ettim.Tek bir kişi dahi faydalanıp,Allah razı olsun dese yeter bana.Selamlar sevgiler.
    Eyvallah abi. Yanlış alarm demek. Açıklama için de teşekkürler.
    Sevgiler, selamlar. Bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sayın obblomovv önce ne demek istediğinizi anlamadım,fakat siyah harfle yazılan kelimelere baktığım'da olay anlaşıl'dı.
    Allah razı olsun reis...
    Saygılarımla

Sayfa 81/721 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •