Sayfa 967/1000 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İyi haftalar

Açıklanacak pakette vergi reformu, Bankacılık alanında KGF kefaletli yeni kredi paketlerinin ön plana çıkacağını düşünüyorum.
    Doların 5,60-5,70 bandında hareket edeceğini düşünüyorum.
    Biraz kıpırdarsa swap faizleri yükselir ve denge sağlanır.
    Yeni kredi paketleri doları durdurulamaz hale getirir.
    Millet kredi ile iş yapmıyor maalesef.
    Ya borç yapılandırıyor ya da FX pozisyonu alıyor.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. YSK istanbulda secimin tekrar talebine kesin red cevabi verecektir. Ancak butun oylarin yeniden sayilmasi talebine evet diyebilir...

Eger butun istanbul geneli oylarin yeniden sayilmasi karari sonucu AKP kazanirsa bu defa CHP ittiraz edecek. Bu durumda Istanbul icin tek cikis yolu secim tekrari olarak kaliyor.
    Burda belirsiz bir durum yok. Sadece surec biraz uzayabilir b

3. 5.20 ye gelsin hele bir sonra bakarık swapına mıwapına

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    YSK istanbulda secimin tekrar talebine kesin red cevabi verecektir. Ancak butun oylarin yeniden sayilmasi talebine evet diyebilir...

Eger butun istanbul geneli oylarin yeniden sayilmasi karari sonucu AKP kazanirsa bu defa CHP ittiraz edecek. Bu durumda Istanbul icin tek cikis yolu secim tekrari olarak kaliyor.
    Burda belirsiz bir durum yok. Sadece surec biraz uzayabilir b
    sali gunu mazbatasini alir ekrem imamoglu ve gercek gundemimize geri doneriz, ben bugun alir diyordum lakin mevcut surec gereksiz yere uzadi..
    ulkenin tek bir gundemi vardir , ekonomi..!
    mevcut durumda ise kisa vadede ve mevcut eb ile (damat) bu surecten cikilamayacagi asikardir..
    swap piyasasinda tl kasarak doviz dengelemek gibi uber cozumler bulan mb kendine vazife olmayan isler pesinde kosmaktan vazgecmelidir , ilk oncelik ise tum herkesin hemfikir oldugu bir ekonomi bakani ile yola devam edilmelidir; yani kisaca : guven..
    guvenin olmadigi yerde ot bile yetismez, ilk once bu sorunun halledilmesi gerekiyor..
    diger yapilacak islerde siralamasi ile soyledir:
    gucler ayriligi
    hukuk sistemi revizyonu
    seffalik ve hesap verilebilirlik
    liyakat
    bunlari gerceklestir zaten dolar 3 tl seviyesine geri cekilir, senin bir sey yapmana gerek yok..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ilk oncelik ise tum herkesin hemfikir oldugu bir ekonomi bakani ile yola devam edilmelidir; yani kisaca : guven..
    guvenin olmadigi yerde ot bile yetismez, ilk once bu sorunun halledilmesi gerekiyor..
    diger yapilacak islerde siralamasi ile soyledir:
    gucler ayriligi
    hukuk sistemi revizyonu
    seffalik ve hesap verilebilirlik
    liyakat
    bunlari gerceklestir zaten dolar 3 tl seviyesine geri cekilir, senin bir sey yapmana gerek yok..
    Dostum bu söylediklerin yapılsa 3 lira bile fazla dolara ama şöyle düşününce romantik bir film gibi geliyor

6. 3 lira dolar yarar mı zarar mı ülkeye onu bir netleştirmek lazım önce. Bence. 5.47 ortalama kurdan, içerideki bu ekonomik durgunluğa rağmen aylık 3 milyar dolar civarı dış ticaret açığı veren bir ülke 3 lira dolar ile ne olur? Hangi ihracat ürünü o kur ile rekabet eder? Ülkede üretim iyice durur. Dolar olması gerektiği yerde olmalı. Mevcut seviyesinin bir miktar daha üzeri şu an için bence. BMC.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dostum bu söylediklerin yapılsa 3 lira bile fazla dolara ama şöyle düşününce romantik bir film gibi geliyor
    tercihler sonuclari dogurur, hicbir sey random gerceklesmez..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8. Bizim sıkıntımız doların 5.60 olması değil. Yıllarca küresel sebeplerden dolayı baskılanan kurun hep böyle gideceğini varsayarak adımlar atmak ve hızlıca olması gerektiği yere gelmesi sonucu ortaya çıkan enkaz.

Sayfa 967/1000 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •