-

Originally Posted by
reha kaya
Olağanüstü itiraz ney yahu, valla bu yasima kadar duymadıklarımi simdi öğreniyorum!
Ohooo... ooo... dahası da var..
Olağanüstü itirazdan sonra tam olağanüstü itiraz..
Ondan sonra hakiki tam olağanüstü itiraz..
Sonra.. öz hakiki tam olağanüstü itiraz..
Sonra.. ultra öz hakiki tam olağanüstü itiraz..
Sonra... hiper............................................. .....
-

Originally Posted by
reha kaya
Olağanüstü itiraz ney yahu, valla bu yasima kadar duymadıklarımi simdi öğreniyorum!
Evirip çevirip istediğim yere getireceğim gibi anladım
-

Originally Posted by
reha kaya
Son merci olan YSK reddetse ,seçim sonuçları kesinleşse hatta seçilen mazbatayı alıp göreve başlasa bile şayet ciddi bir durum tespit edilirse partiler olağanüstü itirazda bulunabiliyor. Mesela oy kullanma hakkı olmayan birine oy kullandırma , seçilme hakkı olmayan birinin seçilmesi gibi. Yada AKP'nin başvurmayı düşündüğü "tam kanunsuzluk " durumu .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
alenichev
Hepiniz verin bana 10 bin euro gotureyim Malta ya
Benim fon sirketime koyayim
Yillik karinizin 1/4 unu bana verin yeter

Mantıklı. Kuyruğun sonu nerede ben de geçeyim sıraya.
-

Originally Posted by
martind
Dolar pek tepki vermedi.
Ölü taklidi yapıyor.
-

Originally Posted by
chinawhite
21 ilçede gene sayım olacak deniyor,
13üne kadar süre var zıplayabildiği kadar zıplar, bombayı yargı patlatıp istanbul seçim iptali verilirse 6.05-6.20 çok hızlı geliriz.
21 ilcede ki 51 sandikta.
SM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
MedwiG
Son merci olan YSK reddetse ,seçim sonuçları kesinleşse hatta seçilen mazbatayı alıp göreve başlasa bile şayet ciddi bir durum tespit edilirse partiler olağanüstü itirazda bulunabiliyor. Mesela oy kullanma hakkı olmayan birine oy kullandırma , seçilme hakkı olmayan birinin seçilmesi gibi. Yada AKP'nin başvurmayı düşündüğü "tam kanunsuzluk " durumu .
Tam kanunsuzluk nedir ya
Bunlar ,biz ülkenin gerçek sorunlarını görmeyelim diye itiraz çeşitleri üretip konuyu gündemde tutuyorlar galiba.
Hani Rusya, NATO ne oldu ?
-

Originally Posted by
dimitris
Tam kanunsuzluk nedir ya

Bunlar ,biz ülkenin gerçek sorunlarını görmeyelim diye itiraz çeşitleri üretip konuyu gündemde tutuyorlar galiba.
Hani Rusya, NATO ne oldu ?
Sürecin sündürülmesi olayıdır bu..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri