Sayfa 19/946 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
    TR de otel fiyatlari gecmise gore dolar cinsinden baya artti. Medyada cok yazildi bu

2.  Alıntı Originally Posted by simon Yazıyı Oku

5.54, ardindan 5.33 gelebilir.
    oncesinde 5.72 beklentim var. ustunde fazla kalamayacagini dusunuyorum kisa vadede. orta vadede 6 uzeri kacinilmaz.

3. Bence idarecilerin finans yönetimiyle , ekonomi yönetiminin farklı şeyler olduğunu anlamaları gerekiyor ..
    Anlamazlarsa nemi olur ?
    Halktan kopuk bir yönetim anlayışı ve çözüm yöntemleri geliştirmeye çalışırlar ..
    O yüzden Sn. bakanın söylediklerinden reel sökterde dahil hiç kimse bir şey anlamıyor ...
    Varsa yoksa bankacılık ve finans ....
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

4.  Alıntı Originally Posted by broker33 Yazıyı Oku
    Bence idarecilerin finans yönetimiyle , ekonomi yönetiminin farklı şeyler olduğunu anlamaları gerekiyor ..
    Anlamazlarsa nemi olur ?
    Halktan kopuk bir yönetim anlayışı ve çözüm yöntemleri geliştirmeye çalışırlar ..
    O yüzden Sn. bakanın söylediklerinden reel sökterde dahil hiç kimse bir şey anlamıyor ...
    Varsa yoksa bankacılık ve finans ....
    Birşeyler söylemek istedi onlarda da yanlış var. Örneğin teknolojik seraları 9 bin hektar artıracaklarmış var olan 13 bin dekar. Yani yaklaşık 7 kat akıllı teknolojik sera yapacaklarmış vaybe. Ayada otoban yaparlar hemde 4 şeritli

5.  Alıntı Originally Posted by simon Yazıyı Oku
    oncesinde 5.72 beklentim var. ustunde fazla kalamayacagini dusunuyorum kisa vadede. orta vadede 6 uzeri kacinilmaz.
    Mayıs ayında mb neden kontrat açmadığına dikkat çekmek lazım. Gözden kaçmasın.
    mayısta ppk var!

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Birşeyler söylemek istedi onlarda da yanlış var. Örneğin teknolojik seraları 9 bin hektar artıracaklarmış var olan 13 bin dekar. Yani yaklaşık 7 kat akıllı teknolojik sera yapacaklarmış vaybe. Ayada otoban yaparlar hemde 4 şeritli
    Sn. MKELES tarımla ilgili söyledikleri fiyasko ..
    Sadece o mu ihracatla ilgili söylemlerinde içi bomboş ..
    Benim bir dış ticaret firmam var dünyanın her yerine ürün gönderiyorum ..
    ve yine bir çok ülkeden ithalat yapıyorum ...
    Ben bu dönem ki kadar acaip bir dönem görmedim ..
    Dış ticaret yanında değişik sektörlerde de yatırımlarım var bunlardan biride restaurant ..
    Orda da işler çok iyi değil ...
    Cirolar bayağı azaldı ..
    Ramazanı bekliyoruz inşaallah iftar programları var ...
    Yurt içi tekstil işi de var kimseden para alamıyoruz ..
    Yurt dışında müşterilerim var tekstil İhracat yapıyım diyorum kur yüzünden fiyatlandırma yapamıyorum ..
    Geçen bir ihracatım vardı yaptım .. kur 5.80 den fiyatlama yaptık ... oldu 5.30 kı...... kaçtı ...
    Dövizde ki volatilite ihracatçıyı mahvetti ..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

7. @mahfiegilmez

Benim açımdan yapısal reform konusu kapanmıştır.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Reform da geçti. Bir cacık çıkmadı. Sırada ne var dostlar?

Sayfa 19/946 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •