Sayfa 37/946 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

karadenizli olarak fındıgı 12 tl satmıstık. Orduyu aldı gene nasıl efsunlamışlarsa milleti...fındık bahceleri sokulur yakında sogan patates ekerler

Bizim yaylalik bir ev var. Bahcemizde bayahi buyuk. Annem sarimsak ve patates ekmis. Bu yil ayrica nektar nar erik elma hurma domates biber falanda ektik. Bize yeter oradan cikacak olanlar

Ben sebzeyi her zaman pazardan aliyorum. Hic marketten almadim. Duzeni kurdum. Ornegin sut urunlerini universiteden aliyorum. Ziraat fakultesi yapiyor ve cok guzel. Et urumlerini kasaptan aliyorum.

Su bir gercek ki asgari ucretli bir kisinin gecinmesi mumkun degil bu fiyatlara. 100 tl nin sadece adi var.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bizim yaylalik bir ev var. Bahcemizde bayahi buyuk. Annem sarimsak ve patates ekmis. Bu yil ayrica nektar nar erik elma hurma domates biber falanda ektik. Bize yeter oradan cikacak olanlar

Ben sebzeyi her zaman pazardan aliyorum. Hic marketten almadim. Duzeni kurdum. Ornegin sut urunlerini universiteden aliyorum. Ziraat fakultesi yapiyor ve cok guzel. Et urumlerini kasaptan aliyorum.

Su bir gercek ki asgari ucretli bir kisinin gecinmesi mumkun degil bu fiyatlara. 100 tl nin sadece adi var.

4 Nüfuslu bir aile 10 bin liranın altına yaşıyorum demesin başkan. Yaşıyoruz da fotosentez yapıyoruz ancak.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    4 Nüfuslu bir aile 10 bin liranın altına yaşıyorum demesin başkan. Yaşıyoruz da fotosentez yapıyoruz ancak.
    Zaten cocuk varsa boku yedin. Yasarsin ama ot gibi yasarsin. [emoji3]

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Zaten cocuk varsa boku yedin. Yasarsin ama ot gibi yasarsin. [emoji3]

2 yaş üzeri alan özel bir kreşe gittim hatun bunaldı artık kayış attı atacak. Dedim benim bebeleri Eylül de vereyim indirim yapın iki tane sonuçta. İndirimli 2.500 olur didi. Dedim ki Erciyese doğru uzanayım mı bir de şöyle yüz üstü.

Malta da rahattik. Alim gucu cok yuksek. Mesela ben depoyu fulledigimde 60 euro oduyordum ama bu ucret bir calisanin bir gunluk ucreti ve bununla en az 3 hafta araba surebilirsin.

10 euro altinda olan seyler cerez gibi. Cunku saatte kazaniyorsun onu ama burada hayat sartlari cok zor.

7. cds 420 şuan

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    cds 420 şuan
    Merhaba,
    Nereden baktınız?
    Öğrenebilir miyim?
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 37/946 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •