karadenizli olarak fındıgı 12 tl satmıstık. Orduyu aldı gene nasıl efsunlamışlarsa milleti...fındık bahceleri sokulur yakında sogan patates ekerler
karadenizli olarak fındıgı 12 tl satmıstık. Orduyu aldı gene nasıl efsunlamışlarsa milleti...fındık bahceleri sokulur yakında sogan patates ekerler
Bizim yaylalik bir ev var. Bahcemizde bayahi buyuk. Annem sarimsak ve patates ekmis. Bu yil ayrica nektar nar erik elma hurma domates biber falanda ektik. Bize yeter oradan cikacak olanlar
Ben sebzeyi her zaman pazardan aliyorum. Hic marketten almadim. Duzeni kurdum. Ornegin sut urunlerini universiteden aliyorum. Ziraat fakultesi yapiyor ve cok guzel. Et urumlerini kasaptan aliyorum.
Su bir gercek ki asgari ucretli bir kisinin gecinmesi mumkun degil bu fiyatlara. 100 tl nin sadece adi var.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten cocuk varsa boku yedin. Yasarsin ama ot gibi yasarsin. [emoji3]
Malta da rahattik. Alim gucu cok yuksek. Mesela ben depoyu fulledigimde 60 euro oduyordum ama bu ucret bir calisanin bir gunluk ucreti ve bununla en az 3 hafta araba surebilirsin.
10 euro altinda olan seyler cerez gibi. Cunku saatte kazaniyorsun onu ama burada hayat sartlari cok zor.
cds 420 şuan
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri