Sayfa 467/540 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    resmi gazetede de yayınlandı ,aynen dediğiniz gibi.kısa dönem beklentileri olmayalar sattı,hissenin değeri bu fiyatlar olmaz diye düşündüğümden alım yaptım 15.680 den. Dolara endeksli bir yükseliş izleyebilir 6 ay boyunca,tabi bilanço etkisi unutulmamalı.ytd
    70 gün önceydi %21 getirisi olmuş

2. özetle 3 satışta değerinin üzerinde bedellerle diğer şirketlere devredilmiş.

Allah yolunuzu açık etsin Ulusoylar. sizin kadar dürüst iş insanları tanımadım.

Umuyorum diğer girişimleriniz de halka arz edilir...

3.  Alıntı Originally Posted by nemaproblema Yazıyı Oku
    özetle 3 satışta değerinin üzerinde bedellerle diğer şirketlere devredilmiş.

Allah yolunuzu açık etsin Ulusoylar. sizin kadar dürüst iş insanları tanımadım.

Umuyorum diğer girişimleriniz de halka arz edilir...
    HES LERİN KURULUM BEDELİ 1-1,5 milyon USD/MW ortalama ile 4,18 MW bozat elk değeri minimum milyon 24.000.000 TL ..DEĞERİNİN ÜZERİNDE SATILMADI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BÖYLE BİR ŞİRKETİ KURUP GELİŞTİREREK ÜLKEYE VE BİZLERE KAZANDIRDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    HES LERİN KURULUM BEDELİ 1-1,5 milyon USD/MW ortalama ile 4,18 MW bozat elk değeri minimum milyon 24.000.000 TL ..DEĞERİNİN ÜZERİNDE SATILMADI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BÖYLE BİR ŞİRKETİ KURUP GELİŞTİREREK ÜLKEYE VE BİZLERE KAZANDIRDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    İlk başta bende sizin gibi düşündüm ama şu ortamda daha iyi fiyat veren olmazdı, arsalardan haberim yoktu sürpriz oldu, büyük ihtimalle bu ay kapanışı yaparlar normalde 20 xx fiyata satış yapardım ama dolar/TL kurunu kestiremedigim için biraz daha sabredip sonucu beklemeyi düşünüyorum.

Selam arkadaşlar artik bundan sonra nasıl olacak .
    Bundan sonrası için düşünceleriniz nedir paylaşırmısınız ( alım satım değil ) sakın yanlış anlaşılmasın
    Uzun vade icin tşkler

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar artik bundan sonra nasıl olacak .
    Bundan sonrası için düşünceleriniz nedir paylaşırmısınız ( alım satım değil ) sakın yanlış anlaşılmasın
    Uzun vade icin tşkler

Satışa dahil edilmeyen Kataner tesisi vardı ve onun satışı konusunda henüz bilgi gelmedi.Bana göre hissenin devri için en az 3,7 usd den çağrı yapmaları gerekir.Bizlerin hisselerini alabilmesi için %98 hisse toplaması lazım.şayet satmaz isek çağrı fiyatını yükseltebilirler.Önümüzdeki ilk çeyrek bilançoda önemli tabi.izlemedeyiz.

Uzun vade de bir egeen olabilir mi acaba bu konu da ne dersiniz

8.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Uzun vade de bir egeen olabilir mi acaba bu konu da ne dersiniz

elektrikli araçlar hızla yayılıyor,
    doğrudan araçlara sıvı yakıt olarak konulan enerji artık trafolar ve şarj istasyonları kullanılarak elektrik enerjisi formunda araçlara aktarılacak
    bu da muazzam bir talep doğuracak
    bu nedenle buradayım ve hisselerimi zorla almazlarsa, büyük ortak karı tek başına ben yiyeceğim demezse buralarda olacağım inşallah
    maliyetim çok gerilerde kaldı fırsatım varken toplamadığıma çok pişmanım
    neyse sağlık olsun

Sayfa 467/540 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •