Sayfa 280/976 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    120 de alıcı akyatırım az değilsin
    Dayıcım sen demezmisin birileri satarken al, alırken sat diyen. Kademeli olarak azar azar alıyorum bende.. Asıl yazma nedenim, saatlikte sat sinyali gelmesidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Dayıcım sen demezmisin birileri satarken al, alırken sat diyen. Kademeli olarak azar azar alıyorum bende.. Asıl yazma nedenim, saatlikte sat sinyali gelmesidir.

doğru aynen öyle söylüyorum hiç kaybetmezsin 21 yılın tecrübesiyle sabittir

3.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    doğru aynen öyle söylüyorum hiç kaybetmezsin 21 yılın tecrübesiyle sabittir
    Şu hafta sonu riski var ya, YSK kararı can sıkıcı piyasa kapanınca karar verilecek olması pek hayra alamet değil. Dolarda bize bunu söylüyor. Piyasayı yuları aşağı oynatıyorlar ama alanın elinde kalıyor trade bile ettirmiyorlar bugün. Akşam bu riski almak istemeyenler satışa geçer. Endekste 92 lere kadar inebiliriz gibi bir hiz var içimde. Ama hedef bundan ne kadar etkilenir tahmin edemiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Şu hafta sonu riski var ya, YSK kararı can sıkıcı piyasa kapanınca karar verilecek olması pek hayra alamet değil. Dolarda bize bunu söylüyor. Piyasayı yuları aşağı oynatıyorlar ama alanın elinde kalıyor trade bile ettirmiyorlar bugün. Akşam bu riski almak istemeyenler satışa geçer. Endekste 92 lere kadar inebiliriz gibi bir hiz var içimde. Ama hedef bundan ne kadar etkilenir tahmin edemiyorum.

yok daha neler çok kötümsersin

5.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Günaydın... Ben demiştim diyenler. Ben hiç böyle diyemiyorum çünkü, o an hissettiğimi yazıyorum. Kağıt alınca gitsin istiyorum, satınca düşsün istiyorum. Benim ne dediğim pek belli olmaz havayı koklar duruma göre oynarım. Dolar 5,80 bol kazançlar.
    egoist prenses

6. Philip - Info kardeşlerde geldi. Al gülüm ver gülüm. Tek kademeden aldıkları, ellerinde ki malı vermek istediklerinde iki kademe indirecekler.. Patron onlara akşama doğru 1,18 den fırsat sunacaktır. Tersi olursada ben bilememiş olayım...

7.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Philip - Info kardeşlerde geldi. Al gülüm ver gülüm. Tek kademeden aldıkları, ellerinde ki malı vermek istediklerinde iki kademe indirecekler.. Patron onlara akşama doğru 1,18 den fırsat sunacaktır. Tersi olursada ben bilememiş olayım...
    Ben seni tutuyorum...

8. O zaman bende tahtayı tutayım... Philip veriyorsan 1,19 a yolla şimdi.

Sayfa 280/976 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •