Sayfa 895/1000 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

MHP Lideri : İstanbul’daki secimlere şaibe karıştığı acıktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

MHP lideri Bahçeli : Cumhur ittifakının akıbeti Türkiye’nin kader çizgisiyle kesişmiştir . Zilletle yoku birleşenlerin yolu karanlıktır , kötürümdür direk uçuruma açılmaktadır .

MHP lideri Bahçeli : 31 Mart seçimlerinde Türk milleti Cumhur ittifakına desteğini göstermiştir

MHP lideri Bahçeli : Seçimin kaz***** Cumhur ittifakıdır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

MHP lideri Bahçeli : MHP’nin Üretken belediyecilik anlayışı tasdik edilmiş , duruşumuz sempati toplamış , tutarlılığımız ve ilkeli tutumumuz milletimiz tarafından karşılık bulmuştur

MHP lideri Bahçeli : Ankara Büyükşehir belediye başkanlığına hakkındaki suçlamalardan henüz aklanmamış , hukuken temize çıkmamış bir şahıs seçilmiştir . Bize göre ilçe belediyelerdeki iradenin Büyükşehir’e yansımaması kafa karıştırıcı bir pürüzdür

Bahçeli: "Sonuçlar toplum vicdanında huzur bulmayacak bir anlayış içinde gelişirse İstanbul'da seçimin tekrarı çözüm olarak düşünülebilecektir

Bahçeli : Sayın Cumhurbaşkanımızı Türkiye’nin meşru egemenlik haklarını cesurca savunmasından dolayı tebrik ediyor , MHP olarak ne pahası olursa olsun yanında olacağımızı buradan duyuruyorum .

7. ODTÜ'nün bahar şenliğine Rektörlük engeli: Üniversitemizin olanağı yok

https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/...11664135675904
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Bu ülkede son 200 yıldır en ucuz 3 gıda maddesi patates, soğan, buğday. Ülkeyi bu hâle getirebilmek büyük gerizekalılık

video

https://twitter.com/arseniklumpen/st...44223191789569
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 895/1000 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •