turk anlattıklarının hepsini anladım. Aynı yollardan geçtik-geçiyoruz. Biraz gaz vereyim dedim. Akıl vermek kolay.
Şu borsa cafe olayı fena değil. Çiğköftecini bozma, 2 küçük masayı borsa cafe yap. Ucuz bi TV al koy. Matrix ve 1 bilgisayar şart yanlız. Filan fıstık. Bu sitede duyur. Yakın olanlar gelirler. Borsacılara çay kave indirimli olur çünki tüm gün kalacaklar. İstanbuldaki borsa cafe ler arada rekabet yaparsınız filan. Neşeli olur. Cafedeki her planı hamleyi burada paylaşman lazım yoksa iş yürümez.
maydonoz, detay verilere bakmadım yaw. Mecbur kalırsam bakıyorum. İşler ters gitmeye başlarsa mecburiyetten dalıp sebep araştırıyorum. O zaman detaylarada girmem gerekebiliyor.
Yine bizimkiler altın ve paraya dalmış demekki. Kolay para ve karı nerde, oraya doluşanlar hep mafya ve kolay para peşinde olanlardır. Müftünün birinede okuyup üfletirler, olur sana mis gibi helal para. Allah ı da kandırdıktan sonra, pariste sokak kapatır harcamaya başlarsın.
Rusyada 30-40 yıl kadar önce kominizm vardı. İsmi SSCB idi. Devletin tüm malı mülkü halkındı. Halka ait mülk yasaktı ve yoktu bildiğim kadarı ile. Her şey devletin, yani TÜM halkın eşitdi.
Şimdi rakamları açıklamışlar. Rusya'nın tüm zenginliği, halkın %3 ünün olmuş. Soygun talan boris yeltsin denen abd maşası ile başladı. Bugün bu hale geldi. Her şey çok hızlı oldu onlarda. Tabi görünen yüzey. Arka planda dantel gibi işlemişlerdir.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri