Sayfa 911/1000 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. Bir ülkeyi işgal etmeden önce işbirlikciler eliyle Yoksullaştır Aç bırak sonra ayrıştır Milli benliğini yok et, son olarakda içerden kıvılcımı çak işgale başla yanan ateşi körükle taki tükenip bitene kadar
    Borsada aldığın hissenin değil patronunun TEKNİĞİNE,TEMELİNE iyi bakın. Yazdığım herşey varsayımdır yatırım tavsiyesi değildir.

2. NTV Para

@NTVPara

YENİ KIDEM TAZMİNATI SİSTEMİ - İş değiştirme kolaylaşacak - Tazminat fonda birikirken nemalanacak

Çok mübarek bir fon olacak yazsaydınız bari
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    NTV Para

@NTVPara

YENİ KIDEM TAZMİNATI SİSTEMİ - İş değiştirme kolaylaşacak - Tazminat fonda birikirken nemalanacak

Çok mübarek bir fon olacak yazsaydınız bari
    Bana konut edindirme yardımı gibi geldi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

*tcmb: Türkiye ekonomisinin toplam finansal varlıkları 4.çeyrekte 12,37 trilyon tl(önceki 12,8t)

*tcmb: Türkiye ekonomisinin toplam finansal yükümlülükleri 4.çeyrekte 14,25 trilyon tl(önceki 14,81t)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tcmb: Hanehalkı finansal varlıkları 4.çeyrekte 1,59 trilyon tl(önceki 1,64t)

*tcmb: Hanehalkı finansal yükümlülükleri 4.çeyrekte 614 milyar tl(önceki 622mlr)

*tcmb: Hanehalkı net yükümlülüğü 4.çeyrekte 978 milyar tl(önceki 1,02t)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Goebbels'ten bahsedilmis daha onceki sayfalarda, rahmetli simdi yasasa "Ustamsiniz" diye ellerini öperdi bizimkilerin.

Goebbels'in avantaji coktu;

1. Savas mağlubiyeti, Almanlara şartlar cok agir gelmişti.

2. Yahudi aleyhtarligi, yüzyılların düşmanlığı ile adeta işlenmeye hazir cevher gibiydi.

3. Komünizm korkusu, henuz cok tazeydi ve cok gecer akçeydi o yillarda.

Bizimkilerin elinde ise turban, zurban ve her seyin sorumlusu din düşmanı CeHaPe vardi ve masallah 17 senedir yutturuyorlar.

Unuttuğum bazi ara soslar olabilir, fakat temel propagandaları budur, takdir etmek lazim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yıldırım: Tüm oylar sayılsa bu seçimin sonucu tersine döner

Binali Yıldırım: "Yargı süreci devam ediyor"

Binali Yıldırım: İtiraza tahammülsüzlük anlaşılır gibi değil

Binali Yıldırım: “Biz hukukun peşindeyiz. Vatandaşlarımızın verdiği oyun sandıkta iç edilmesinin önüne geçmeye çalışıyoruz. Bunu da kısmen başardık. Başlarda 27 binlerde olan fark bugün 12 bin 200 seviyesine inmiştir”

Sayfa 911/1000 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •