Sayfa 123/946 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Abd ile gerçekten bir savaş içinde olanlar bunu asla dile getirmezler çünkü en az Abd kadar güçlü olmadan bunu söylemenin sonuçlarını çok iyi bilirler
    "müttefiklik ruhuna aykırı." asıl söylemek istediği bu galiba

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kısa vermiş olabilir zira ben izlemek istedim ama ntv de bulamadım cnn dede o yüzden halktv ye geçtim
    Habertürk bazen veriyor o da bi yerden sonra kesiyor...En iyisi KRT TV (digitürk 62.kanal) veya Halk TV...Radyoda da Yön FM var 96.6...O tamamını veriyor radyodan...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Güvenilir bir kaynak yok şuan . İnternette başka bir platformda gördüm .
    Keşke gerçek gibi yazmasa idim .
    Yanıltıcı bir bilgi verdiysem özür dilerim.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Rica ederim , est. Ön toplantı Nisan sonunda yapılacak kesin karar Kasım toplantısında verilecek. Oldu yahut olmadı demek için henüz erken açıklamalara göre ,o yüzden kaynak sordum

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    La 1000 tane mesaj yaz insanlar son iki tanesine göre tepki veriyor.
    AKP böyle kazanıyor işte.
    Anlatıcı benlik bilinçaltına geçmişi değil son olayı anlatıyor ve bilinçaltı o kısmı kaydediyor. ''Acı-doruk ve acı - son '' olayı deniyor buna .

Bir dişçide 1 saatlik operasyon geçiren bir hasta , tüm operasyon boyunca 10 birim acı çekip son beş dakika 3 birim acı çekerse o dişçinin acıtmadığını düşünüp daha sonra tekrar geliyor.
    Ama tüp operasyon boyunca 3 birim acı çekip son beş dakika 10 birim acı çektiyse o dişçinin çok acı verdiğini düşünüp bir daha o dişçiye tercih etmiyor.

Bilinç; bilinçaltına son zamanı hikaye ediyor .
    Toplumsal hafızada Ecevit deyince insanlar 2001 krizini hatırlıyor Kıbrıs 'ı hatırlamıyor.
    AKP ise seçim vakti piyasaya para sürüyor ve toplum 6 ay öncesini değil seçim vakti olanları hatırlayıp ona göre oy veriyor.

Mesela şuan; hiç kimse Kılıçdaroglu istifa demiyor. Çünkü İstanbul, Ankara kazanılınca tüm kaybedilenleri unuttu . Halbuki kaybedilenlerin yanında İstanbul, Ankara nedir ki . Ama muhalif hafıza geçmişi değil son anları kaydediyor .

Yani güzel kardeşlerim; şuan çok kızdığınız bir AKP li siyasetçi 5 yıl sonra hoşunuza giden bir tane laf etse ona oy vereceksiniz.
    Çok sevdiğiniz bir muhalif siyasetçi hoşunuza gitmeyen tek bir laf etse oy vermeyeceksiniz.

Dolar isterse 10 lira olsun . Seçimden önceki bir iki ay önemli. AKP parti ne yaparsa yapsın hepsini unutacak insanlar.
    Ya bak işte; aslında bu ülkede bilimi en çok kullanan siyasetçi Tayyip Erdoğan 'dır. En az kullanan ise bilime daha çok değer verdiğini söyleyenler.
    Bunlar egitimsiz cahil insanlarin davranis bicimi. Bu kimseyi sasirtmaz. Ama bunlarin sayisi cok fazla sorunda burada. Fare gibi uruyorlar. Egitimli insanlar cocuk yapmiyor kopek besliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile yaşanan S-400 krizine ilişkin, "Tehditler, ultimatomlar ve süre vermeler yapıcı değil, ayrıca müttefiklik ruhuna da aykırı." ifadelerini kullandı.
    Adam "Sana Kürdistan doğurtturacağım.." diyor sen adama müttefikim diyorsun bir de ruh arıyorsun.! Hususi bey, sen bunlara da düşman demezsen kime dersin bilemedim..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Hadi yine iyisiniz dolarcılar. Yıllardır Amerika gibi her zaman kazanıyorsunuz.

Bu hafta 6 liraya vur- çek yapar miyiz ?

7.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    "müttefiklik ruhuna aykırı." asıl söylemek istediği bu galiba
    Bir ülke ile ya müttefiksindir ya da değilsindir.

Güçlü olan ülke karşısında zarar görmemek için müttefik olmadığı halde müttefik gibi davranmak güçlü olan ülkenin de bilgisi dahilinde olduğu için bu durum ve strateji güçlü ülkenin avantajlı konuma geçmesini sağlayabilir.

Zira oyun teorisinin önemli kurallarından birisi zayıf olan taraf tarafından kendi avantajına olduğu düşünülerek devre dışı bırakılmıştır.

Halbuki devre dışı bırakılan bu kural ve bu bağlamda bozulan nash dengesi planl*****n aksine tam da güçlü olana avantaj sağlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. 15.4.2019 tcmb fonlama verileri çok ilginç sonuçlar içeriyor.

Merkez ilk defa Geç likidite penceresinden fonladı. 3 milyar TL (faizi %27)

Ayrıca günlük repodan üst bant faizi ile hatırı sayılı bir miktar fonlama yapıldı . 12 milyar TL (faizi %25.50)

Toplam fonlama : 63.2 milyar TL , Ağırlıklı ortalama fonlama faizi %24.36

Fonlama ağırlığı tekrar üst banta ve hatta Geç likidite penceresine kayarsa dövizi baskılayabilir. Bunun bu şekilde olup olmayacağını yarınki veride görebileceğiz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 123/946 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •