Sayfa 278/829 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

80 TL den 31 TL ye geldi.rakama bak mesaj yüklü😂 yüzde 60 zarar.dolar bazında yüzde 80 zarar. bukadar düşmüş bir hissede daha düşsunde alayım demek hemde 70 yıllık fabirkaya küfür etmek gibi birşey.

Bunun Ankara daki fabirka arsası bugünkü piyasa fiyatı eder mi arkadaşlar. ne dersiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Şu an herkes bekliyor. Sana Ne söylesek yalan olur. Sonra bize söversin. Ama uzun vadede kazandırır . Ytd . Kesinlikle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    estağfurullah herkez hür iradesiyle alsın zaten.Şuan elimde otokar var ağustos ayına kadar iyi bir yükseliş bekliyorum eğer beklediğim hareket olursa satıp traktöre geçmeyi düşünüyorum .traktör otokara göre daha marjlı duruyor

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar. uzun zamandır takip ettiğim bir hisseydi.

koç hisselerinin temeline söylenecek laf yok. zaten yıllardır tüpraş biriktiriyorum. ama ülkenin durumu da ortada.

türk traktörde de düşüş trendi bitmiş değil ama dibe çok yakın veya dipte olduğunu düşünerek 31,20 den ilk alımımı yaptım.

f/k 7 olup bu fiyatlardan 5,5 tl temettü veren hisse buralarda kalamaz. borsanın doğasına uymaz.

ekonomi tekrar rayına girerse her şey kendiliğinden düzelecektir.

iyi akşamlar, bol kazançlar.
    Bu yıl temettü Yok [emoji106]

5.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Bunun Ankara daki fabirka arsası bugünkü piyasa fiyatı eder mi arkadaşlar. ne dersiniz.
    O arsa varya o arsa... offff...

Alıntı Originally Posted by Erkan hoca Yazıyı Oku
    O arsa varya o arsa... offff...
    Be geldi ise hep o arsa yüzünden mi

7. Gündem de arsa satışı konusu olduğunu zannetmiyorum [emoji848] .. tarım ile ilgili bir destek falan bekleniyor galiba

Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Gündem de arsa satışı konusu olduğunu zannetmiyorum [emoji848] .. tarım ile ilgili bir destek falan bekleniyor galiba

çok önceleri ali koç ankaradan taşınacağız. 4-5 yıldır planlıyoruz gibi birşeyler söylemişti. arazi de tam ankaranın göbeğinde şimdi. alanı da çok geniş.

haber şuydu http://www.fortuneturkey.com/ali-koc...asinacak-32285

Sayfa 278/829 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •