Sayfa 19/303 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 145 - 152 arası.

Konu: The last of the mohicans

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Mohikan abi,prkme için düşüncelerini alabilir miyiz?sağolun.YTD
    PRKME...

Bu üçgeni kırıp kendini 2.40'ların üstüne atamadığı taktirde düşüş trendi devam eder.

2.00 aşağı kırıldığı taktirde yeni dipler yapar.

Bana göre 2 TL altında çoklu dipleri olacaktır.

Umut vaad etmiyor.

DUHUL : 1999

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
    Sn.mohikan rica etsem bosch fren( bfren) hissesini yorumlayabilir misiniz? Bu hisse uzun donemli bakildiginda sizce hala spekulatif mi ve de pahali mi ucuz mu? 12 aylik da 15 milyon kari gelmis bunu nasil goruyorsunuz?

3. Sn Mohican, zahmet olmzsa su dow u tekrar guncellermisiniz? Bu minor zirvelerin sonu hic gelmiyecekmi? Tesekkurler ve iyi aksamlar.

Alıntı Originally Posted by ahmetkaracan Yazıyı Oku
    Sn Mohikan İs C de ne oluyor?

Sent from my LG-H525 using hisse.net mobile app
    Rally oluyor.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Sayın Mohikan Usta;

Affınıza sığınarak Dolar analizinize bir iki ilave yapmak istiyorum..

Piyasaları en basit haliyle iki taraflı bir kaldıraç gibi görürüm..Bir tarafta Döviz ve altın diğer tarafta hisse senedi piyasası.Büyük paraları bu iki tarafta iyi sörf yapanların kazandığına inanıyorum..

Hisse senedi piyasaları sallandı ama tuş edilemedi..Ayağa kalktı ve bir süre daha yoluna devam edeceğini düşünüyorum..

Dolar ise asıl tuş pozisyonuna henüz getirilemedi..3.50 altına hareket başlamadan bunu beklemek saflık olur..Sizin belirttiğiniz dönüş noktası dolar yatırımcısı için çok iyimser bir rakam gibi geldi bana..

Ayrıca doların çıkışını sağlayan kişilerin şuanda Türkiye dışında daha önemli gündemleri olduğu aşikar..

Medyada 3.40 naraları atılmaya başladıysa dikkatli olunması konusunda hemfikirim..

Referandum süreci ve sonuçlarının toplumsal ve siyasi sonuçları ayrı bir tartışma konusu biz piyasalar yönüne odaklandığımızda;
    Bisti ve Dolar kurunu ekonomik prestij göstergesi olarak gören ve müdahaleden çekinmeyen bir hükümetimiz var..Elinde tarihte kimsenin sahip olmadığı Varlık Fonu ve sürekli devreye giren Arap Sermayesi var..

Konuyu çok uzattım ama bu reel verilerin ışığında sayımınızın alt ve üst bandının çok iddialı olduğunu düşünüyorum..

Özetle; ''NOT YET'' HOCAM !!!

6. Ayrıca Otokar sayımınıza katılmıyorum.
    Eskiden olduğu gibi otobüs ve hafif Zırhlı üretmiş olsa ve rutin hayatına devam etse söylediğiniz geçerliydi.
    Ancak BAE de yapmış olduğu Ortaklık ve Altay ihalesi şirketi ayrı bir klasmana atar ,tüm finansalları değişir ve yaptığınız sayım biter..

7. Lütfen beni yanlış anlamayın.
    Bu sayımları makineler yapar ama komutları insanlar verir.
    Benim nazarımda sizin tecrübeleriniz ve kişisel öngörüleriniz çok daha önemli ve kayda değer..

Alıntı Originally Posted by topraq Yazıyı Oku
    Neden?
    Kronolojisinin tutmaması yanılması anlamına gelmez mi?
    Kesinlikle, bu durum oluşursa yanıldığım anlamına gelir.
    Sıralama değiştiğinde bu yol haritası kazandırmaz, tersine kaybettirir.

Batı cephesinde (şu ana kadar) değişen bir şey yok. İzlemeye devam.

Bulunduğumuz yerin MSCI deki karşılığı, dirence çok az kaldı.
    Yukarısı ayrı bir dünya, yani yeni zirveler,
    aşağısı bu kadar heyecan yeter, dağılın bölgesi.

Son düzenleme : JAS; 24-02-2017 saat: 10:04.

Sayfa 19/303 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •