Sayfa 182/946 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kesin 2000 Patron ysk dir [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    100 den baska her cevaba itiraz ederim. Yeniden sayilsin supurgeler. Olmadi odalar sayilsin

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ben 100 dedim abi. Ama teknikciyim. Yukselen kirilirsa,dogru cevap baskaysa, stoploss yaparim. Sozelciyim dedim ya😂
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kesin 2000 Patron ysk dir [emoji3]

Valla ben de 100 diyorum ama iyi dans eder aynı zamanda da ısrar ederim modunda değilim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında deney şunu gösterdi, ilk başta şüpheye rağmen yatırımcıların çok azı karar değiştirdi. (%12.5). Ancak manipulasyon devreye girdiğinde karar değiştirenlerin oranı arttı. 8 kişide 1 kişi tamam ama 2 kişi az sayılmaz. Zira 80.000 kişide 20.000 kişi yapar.
    100 sayfadır konuyu okuyorum 3 gündür giremedim obsesif oldugum için hepsini tek tek okuyorum senin bilmeceyi gördüm 20 kat hemen gözüme ilişti yazdım geçtim fakat birşeyler eksikti yanlış oldugunu 2 saniye sonra hissettim hemen analize geçtim ilk 2000 cevabını açıklamasıyla verenim manipulasyonlardan yüce kozmoz beni herzaman korumuştur

4. Forumdaşlar bu gece için yeni bir şey aklıma geldi. Hani şu facebookta ve etrafta gördüğümüz standart bilmecelerden.

Ben bilmeceyi sadece hisse.net'e uyumlu zorluk derecesine uyarladım.

2 kiraz + 5 armut + 3 muz + 5 karpuz = 81 TL
    3 kiraz + 6 armut + 2 muz + 4 karpuz = 86 TL
    6 kiraz + 2 armut + 4 muz + 2 karpuz = 72 TL
    5 kiraz + 3 armut + 5 muz + 3 karpuz = 81 TL

1 kiraz + 1 armut + 1 muz + 1 karpuz = kaç lira?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. Yalniz haber bombardimani sertlesti. Bir yandan rxpu ustad manupilasyon yapiyor bir yandan guvenilir sayisalci Alenichev ortaligi yakip yikiyor. Pala mali topluyor dlpten sanki 😀

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Valla ben de 100 diyorum ama iyi dans eder aynı zamanda da ısrar ederim modunda değilim.
    Ben dun acele karar verdim. Soruda kac kere olabilecegi yaziyor. Bu degisken zaten soruyu zorlastiriyor

Simdi basligi okuyunca ulan dedim bir etraflica cozeyim bakayim. 2000 i bulunca sevindim. Cunku bir arkadasta bulmustu. Bence 8 kisiden olasilik olarak 2 kisinin 2000 cevabini bulmasi toplumun vicdani ve huzuru icin iyidir. 100 diyenler ne yapmak, nereye varmak istemektedirler.

Verin mazbatayi bu is bitsin [emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bu gece 'dolar out - bilmece in' galiba...
    Fırsattan istifade ben de bir soru sorayım;

-Size 25 tane yarış atı veriliyor ve içlerinden en hızlı 3 tanesini seçmenizi istiyorlar. Yani birinci, ikinci ve üçüncü en hızlı atı bulacaksınız..
    -Elinizde atların hızını ölçecek kronometre veya benzeri bir alet yok...sadece göz ile takip edebiliyorsunuz...
    -Atları ancak 5'erli guruplar halinde yarıştırabiliyorsunuz daha fazla atı bir arada koşturamıyorsunuz..

En hızlı 3 atı en az kaç defa yarış yaparak bulabilirsiniz ????

Bu soruyu çok beğendim. Internete bakmadan bulmaya çalışın lütfen.
    Cevabı burada anlatmak biraz uzun....kendiniz bulduktan sonra internetten bakıp kontrol edersiniz...
    Cevabı bulabilenleri şimdiden tebrik ederim
    25 atı 5 er li grup tan kostursak 5 koşu yapar her birinin 1 incisini 1 koşuda kostursak ilk üç gelen at doğru seçim olur bu durum da cevabım 6

8. 6 olmaz. 5 li gruplardan birinin lkincisi hatta ucuncusu diger grup birincisinden hizli olabilir. Ya 1 dir ya 5 tir cevap. Ben 1 kerede anlarim orasi ayri 😁

Sayfa 182/946 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •