Sayfa 108/217 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
Arama sonucu : 1734 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Seçimde Hile mi hazımsızlık mı

1. Sn Rumenigge;
    FETÖ terör ögütünün masum ve de vatansever hassasiyetleri olan Subay ve Memurlarımıza açıkça kumpas, hile iftira psikoljik saldırıya başlamadan önce onları "üçkağıtçı ve dini menfeati için kullanan pislikler" olarak nitelendiren vatandaşlarımıza da aynı sizin benzer yöntemleriniz ve basit mantık ile cevaplar arşivlerde... yani olay Şu parti ile bu partinin iktidar mücadelesi değil...hele " paydaş ilan edilip" geçici yoldaşlar neselesi hiç değil... polemik meselesi de değil..,

Bizim parti kazandı meselesi ise tamamen seraptır... çok kısa sürede... 1-2 yıl içinde zaten buralarda bu konularıda tartışıyor olacağız....

İş işten şöyle geçmiş olacak...Artık gündemi züccaciye dükkanına girip belirlemek mümkün olmayacak...

Öncelikle OHAL sürekli hale getirilir...bu tür iktidarların gidişatı budur...örneğin; bir grup bilgi işlem uzmanı ile Organize Suçlar bürosunun en fazla 10 günde çözeceği ByLock kullanılacılarının hala yakalanamaması vs. Bunun işaretidir....Ne yazıkki OHAL amacı dışında kullanılırsa "Ekonomik Durgunluk ve İşsizlik" olarak göstergelerde artış olur... bunu bilmemek veya yok olmaz demek, polemik yapmak bu gerçeği değiştirmez...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sn Rumenigge;

Bakın haber ve yorum bu;

Varsa sizin yorumunuz eklersiniz bizde istifade ederiz...

01 Mayıs 2017 Pazartesi 00:00 Ahmet Gürsoy-Yeni Çağ

Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen: "Biz de PYD'yi vuruyorsak, ABD ile bir vekâlet savaşını başlattık. Bu vekâlet savaşı genişleyecek mi, genişlemeyecek mi? Mesele bu" dedi.

Bu tespit doğru.

Esasında Türkiye, ABD ile birlikteliğini çoktan bozdu. Daha doğrusu çıkarların birlikteliği yerini çıkarların artık birlikte yürütülemeyeceği noktaya geldi. 1990'lı yıllarda başlayan ve Erdoğan hükümetleri ile süren, sonra gittikçe daralan bir yola girdik. Gele gele öteden beri Yeniçağ okuyucularının hiç şaşırmayacakları yerde düğümlendi.

Biz her fırsatta Büyük Orta Doğu Projesi'nin Türkiye'yi bölme projesi olduğunu, Suriye-Türkiye ilişkilerinin öteden beri sürüp gelen gelenekselliği içinde yürütülmesi gerektiğini vurguluyorduk. Ancak Davutoğlu'nun "sıfır sorun" sloganıyla yürüttüğü, Erdoğan hükümetlerinin "ilerlediği politika", gele gele "kardeşim Esad'dan" "Esed" politikasına evrilerek Türkiye sınırında ABD askerlerinin bayrak dikerek "biz buradayız buyurun gelin" tehdidine kadar vardı.

Türkiye bu sonucu önceden görmeliydi.

Ta 1994'lerde PKK'nın Eruh ve Şemdinli baskınları bunun habercisiydi.

Süreci başlattıklarında arkalarında ABD her zaman vardı.

PKK hiçbir dönem arkasını boş bulmadı. Her zaman Batılı güçlerle birlikte hareket etti.

Özellikle ABD politikaları 1990'lardan sonra Orta Doğu'ya bir düzen verme biçiminde görüldü. Bu planın en önemli ayağı hiç şüphesiz önce Irak, sonra Suriye ve eş zamanlı olarak da Türkiye idi.

Hatırlayın!

1994'ten sonra Türkiye'deki basının gündeminde hep Çekiç Güç vardı.. Basın, kaç kere ABD'nin İncirlik'ten kalkan Amerikan uçaklarının PKK'ya yardım attığını, silahlı destek sağladığını yazdı.

Bunun anlamı neydi?

"Ey Türk milleti, haberin olsun, dostumuz (!) ABD ikili oynuyor" bilgisini kamuoyuna vermekti. Kısaca açık istihbarat paylaşmaktı.

TSK içinde Atatürkçü subaylar, hem NATO içinde olmak ve hem de PKK'nın Türkiye'yi vurmasına destek vermek arasındaki zıtlığı fark etmişti.

İşte tam bunlar olurken FETÖ örgütü, ordunun dinsiz Kemalistlerden kurtarılması emrini verdi. Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmanın önemine vurgu yapmaya başladı. Dershanelerde ele geçirdiği çalışkan ve zeki öğrencileri ikna ederek Allah ve din adına askeri okullara yönlendirmeye başladı.

Amerika'nın Büyük Orta Doğu planının Türkiye'deki en mühim ayağı bu idi. Türk Ordusunu içeriden çökertmek.. Gerçi NATO bağlamında ikna ettiği, yönlendirebileceği subaylar elbette vardı. Ancak kurumsal olarak ta askeri okuldan itibaren Mustafa Kemal zihniyeti aşılanarak yetiştirilen Türk subayları, genel çoğunluk itibariyle kolay alt edilemezdi. Bunu anlamışlardı. Ama FETÖ, dini kullanmaktaydı. Bütün kamuoyunun itiraz edemeyeceği yumuşak karın burasıydı.

Başardılar..

Ve bu sayede Ergenekon ve Balyoz'la en okkalı darbeyi vurmayı başardılar...

Şimdi Ege işgal ediliyor..

Şimdi Suriye'de ABD-PYD iş birliği ile kuşatılıyoruz.

Ve tam da bugünlerde ABD ile vekalet savaşlarındayız..

Halihazırda PKK dışarıda tutuluyor gibi görünse de çok yakında amaca uygun bir militer güç olarak daha da resmileşerek ABD tarafından yandaş ilan edilecektir.

Ve Türkiye, ne yazık ki, ABD'nin Büyük Orta Doğu Eş Başkanlığı görevini önce kabullenmiş, sonra caymış görülen bir siyasi kadro ile yönetildiği için meçhule giden bir gemi gibi ortalıkta dolaşmaktadır..

ABD-FETÖ-PKK ve diğerleri her ne yaptılarsa hepsi bugün ve sonrası içindi.

3. Bu da benim yorumum: Darbeciler ve azmettiricilerin İmam Hatip okullarıyla ilişkisi var diye İmam Hatip okulları kapatıldımı...

Darbecileri askeri olullara yerleştirenler kimler... Tıpkı şimdi olduğu gibi Sınavlarda şaibe var dendiğinde işi Particilik kisvesiyle kimler örtbas erti... kimler yok öyle bir şey dedi.. onlar hakkında bir soruşturma yapılıyor mu?

Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Sn Rumenigge;
    FETÖ terör ögütünün masum ve de vatansever hassasiyetleri olan Subay ve Memurlarımıza açıkça kumpas, hile iftira psikoljik saldırıya başlamadan önce onları "üçkağıtçı ve dini menfeati için kullanan pislikler" olarak nitelendiren vatandaşlarımıza da aynı sizin benzer yöntemleriniz ve basit mantık ile cevaplar arşivlerde... yani olay Şu parti ile bu partinin iktidar mücadelesi değil...hele " paydaş ilan edilip" geçici yoldaşlar neselesi hiç değil... polemik meselesi de değil..,

Bizim parti kazandı meselesi ise tamamen seraptır... çok kısa sürede... 1-2 yıl içinde zaten buralarda bu konularıda tartışıyor olacağız....

İş işten şöyle geçmiş olacak...Artık gündemi züccaciye dükkanına girip belirlemek mümkün olmayacak...

Öncelikle OHAL sürekli hale getirilir...bu tür iktidarların gidişatı budur...örneğin; bir grup bilgi işlem uzmanı ile Organize Suçlar bürosunun en fazla 10 günde çözeceği ByLock kullanılacılarının hala yakalanamaması vs. Bunun işaretidir....Ne yazıkki OHAL amacı dışında kullanılırsa "Ekonomik Durgunluk ve İşsizlik" olarak göstergelerde artış olur... bunu bilmemek veya yok olmaz demek, polemik yapmak bu gerçeği değiştirmez...

bunlar hep varsayım sürekli bir ohal olmayacağını sen de biliyorsun
    bylock konusunda kısmen haklı olabilirsin daha hızlı olunması lazım ama iç yüzünü bilmiyoruz şifreler nickler ıp lerin çözümü zaman alıyor olabilir teknik durum ile ilgili herhalde

5. Seçimde Hile mi hazımsızlık mı

Sn Rumenigee haklı olmak veya polemikte kazanan taraf olmak için yazan birisi gibimi gözüküyorum...

Haklı olmak veya bizim takım ofsayttan da olsa gol attı hakem gol verdi... bana ne biz kazanmış olduk der gibi mi yazıyorum...

By Lockcular konusunun dışında yazılanlarda da bence bir çok gerçeklik ve tespit var... başka açılardan eleştirmek mümkün ancak, bizim takım sizin takım meselesi olarak hiç ele almadım... siz kendinize göre takım tutar gibi yazabilirsiniz...

By lockçular konusunda benim tespitlerimi bir EBİM uzmanıyla görüşebilirsiniz...ben süreyi bile abartılı yazdım...

6. Abedeye gidecekleri tutuklayabilirler mi?
    Rıza hapiste bekliyor.
    Aman dikkat...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Sn Rumenigee haklı olmak veya polemikte kazanan taraf olmak için yazan birisi gibimi gözüküyorum...

Haklı olmak veya bizim takım ofsayttan da olsa gol attı hakem gol verdi... bana ne biz kazanmış olduk der gibi mi yazıyorum...

By Lockcular konusunun dışında yazılanlarda da bence bir çok gerçeklik ve tespit var... başka açılardan eleştirmek mümkün ancak, bizim takım sizin takım meselesi olarak hiç ele almadım... siz kendinize göre takım tutar gibi yazabilirsiniz...

By lockçular konusunda benim tespitlerimi bir EBİM uzmanıyla görüşebilirsiniz...ben süreyi bile abartılı yazdım...

takım taraftarı gibi yazı yazdınız demedim
    zaten takım taraftarı psikolojisi ile yazı yazmayın şeklinde bu forumda en çok uyarı yapanlardan biriyim
    hep derim kendi yazınız olsun eksik olsun fazla olsun önemli değil burada yarışmıyoruz sadece iletişim kurmaya çalışıyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yukarıda anlattıklarım hukuksal gerçekler
    siz yine de slogan atmaya üretmeye hile var kolaycılığına devam edin çünkü
    benim yazdıklarımı okursanız
    o sloganlar boğazınızda düğümlenir
    atamazsınız
    Sayın rumenniğe,
    Seçim konusunda tek otorite YSK dır. Onun kararları kesindir. Yani TC devleti yıkılmadığı sürece YSK nın verdiği karar değişmez. Yani ne anayasa mahkemesi ne, yargıtay, ne de insan hakları mahkemesinin bu konuda alacagı karar YSK nın kararını degiştirmez. Varsayalım İnsan hakları mahkemesi (üzerine vazife olmadığı ve yetkisi olmadıgı halde) CHP nin başvurusunu CHP nin lehine karara bagladı. ne olacak. Koskoca bir hiç.Çünkü YSK
    ben kararımı verdim. benim açımdan bu iş bitmiştir. o kararı kim vermişse gidin ona da uygulattırın. beni ilğilendirmiyor o karar diyecektir. peki CHP neden bu yola başvurdu. aklınca yapacagı propagandaya gerekçeler oluşturmaya çalışıyorlar.Ancak millet ,CHP nin bu davranışını not etti. yarın seçim için milletin karşısına çıkarlarken;
    " kendilerine gidin insan hakları mahkemesinden seçim sonucu kararı aldırın. bizim oyumuza ne ihtyacınız var" diyecektir.
    hepsi bu kadar.

Sayfa 108/217 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •