Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 353/434 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Sonra da yasaklandım zaten...
    Arkadaşlar Hisse.Net anketleri size çok şey söyler yeter ki okumasını bilin
    Ben uzun zamandan beri takip ettiğim için bu kadar isabetli öngörüler de bulanabildim ÇOK ŞÜKÜR YANILMADIM

saygılar/başarılar
    Yanılmadığınızın tescili de var. Size laf sokuşturup duranların hiç biri bugün ortada yok. 31 Mart gecesi güneş görmüş kardan adam gibi eriyip gittilar.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Siteden tamamen uzaklaştırılmıştım (20 defa ceza alan tamamen şutlanıyormuş siteden meğerse...)
    Ancak bazı arkadaşlar verdikleri mücadele ile (aslında istekleri ile ama ben mücadele olarak değerlendiriyorum) ışığıyla etrafını aydınlatan bir mumun sönmesini engellediler ve siteye geri dönmemi sağladılar
    Herkes kazandı
    29.000 Hisse.Net üyesi kazandı...

Bu mücadele de bana destek olanların müsadenizle tek tek adlarınız şereflendirmek ve teşekkür etmek istiyorum
    2 kişinin adını daha öncelikli şereflendirmek isterim
    1)Sn Ekfeture:İlk işaret fişeğini çakan,benim siteye dönmemi sürekli gündemde tutan Yoldaş Efekture tşk ederim
    2)Sn Ayhan53:Siteye dönmem için Sn Ayhan53 de çok mücedele etti.Bende kendisini uzaktan takdir ettim.Şimdi kendisine tşk etmek benim için bir borçtur Tşkler Yoldaş...
    3)Sn Dimtiris e tşk ederim
    4)Sn Berk Doğan a tşk ederim
    5)Sn Ereğlituprs a tşk ederim
    6)Sn Denetmenengin e tşk ederim
    7)Sn Erhan a tşk ederim
    8)Ve adı aklıma gelmeyen/gözümden kaçan birileri varsa haklarını helal etsin onlara da tşk ederim

VE tabiki en büyük teşekkürü de Bilge İnsan-Büyük Üstad Sn Güneysu ya ederim
    O olmasaydı,o bana sahip çıkmasaydı biraz zor kalkardı cezam...
    Tşkler YOLDAŞ....

Küçük bir sitem:Sitede en yakınlarımdan gördüğüm Sn Mkeless kılını kıpırdatmadı.Çok kırıldım açıkcası...

Kişisel Dip Bilgi:20 cezanın çoğunu Fener/GS/Doas başlıklarındaki olumsuz gönderilerimden dolayı çıkan kavgalardan dolayı+siyasi atışmalardan dolayı aldım.20 gönderinin %99 da ilk sataşan ben olmadım buna emin olabilirsiniz...

saygılar/başarılar
    Geride kalmasın....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Dikkat et artık yazdıklarına...Artık ağırbaşlı olma zamanı...

4. https://www.aydinlik.com.tr/tunceli-...ika-nisan-2019

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin resmi Twitter hesabında Tunceli'nin adını 'Dersim' olarak değiştirdi. Atatürk'ün feodalizmi tasfiye ederek 'Tunceli' yaptığı kenti Maçoğlu'nun 'Dersim' ilan etmesi tepki çekti.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin resmi Twitter hesabında Tunceli'nin adını 'Dersim' olarak değiştirdi. Maçoğlu değişikliği şu mesajla duyurdu:

Belediyemize ait resmi twitter hesabıdır...

Yerel yönetim çalışmalarımızı, duyuruları ve diğer etkinliklerimizi burdan takip edebilirsiniz...

Atatürk'ün feodalizmi tasfiye ederek 'Tunceli' yaptığı kenti Maçoğlu'nun 'Dersim' ilan etmesi tepki çekti.

Vatan Partisi Genel Sekreteri olaya şöyle yanıt verdi:

Bu adamı alkışlayan "Atatürkçüler" ya da parlatan İsmail Küçükkaya gibiler Dersim'i Tunceli yapanın Atatürk olduğunu biliyor mu?

Hayırdır? Maçoğlu kim oluyor da Tunceli'yi Dersim yapıyor? Kim oluyor da kendini kanunun üzerinde görüyor. Kim şımarttı bunları?

Haddini bileceksin!

Cumhuriyet yeni kurulmuş, Ortaçağ güçleri, feodal güçler; şeyhlerin, şıhların, aşiret reislerinin temsilcisi Seyit Rıza önderliğinde bir isyan başlatıyorlar. Hedef, cumhuriyetin milli devlet bütünlüğüne karşı Ortaçağ ilişkileri temelinde bölünmüş bir Türkiye manzarasını sürdürmek. Bu isyan karşı devrimci bir kalkışma ve devrimci bir tarzda bastırılıyor ve cumhuriyet devrimi savunuluyor. Tarihe "Dersim Harekatı" olarak geçen müdahalenin özeti bu oluyor.

..."

Seçimler sona erdi. İcraatlar başladı.

Vatana millete hayırlı olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    https://www.aydinlik.com.tr/tunceli-...ika-nisan-2019

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin resmi Twitter hesabında Tunceli'nin adını 'Dersim' olarak değiştirdi. Atatürk'ün feodalizmi tasfiye ederek 'Tunceli' yaptığı kenti Maçoğlu'nun 'Dersim' ilan etmesi tepki çekti.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin resmi Twitter hesabında Tunceli'nin adını 'Dersim' olarak değiştirdi. Maçoğlu değişikliği şu mesajla duyurdu:

Belediyemize ait resmi twitter hesabıdır...

Yerel yönetim çalışmalarımızı, duyuruları ve diğer etkinliklerimizi burdan takip edebilirsiniz...

Atatürk'ün feodalizmi tasfiye ederek 'Tunceli' yaptığı kenti Maçoğlu'nun 'Dersim' ilan etmesi tepki çekti.

Vatan Partisi Genel Sekreteri olaya şöyle yanıt verdi:

Bu adamı alkışlayan "Atatürkçüler" ya da parlatan İsmail Küçükkaya gibiler Dersim'i Tunceli yapanın Atatürk olduğunu biliyor mu?

Hayırdır? Maçoğlu kim oluyor da Tunceli'yi Dersim yapıyor? Kim oluyor da kendini kanunun üzerinde görüyor. Kim şımarttı bunları?

Haddini bileceksin!

Cumhuriyet yeni kurulmuş, Ortaçağ güçleri, feodal güçler; şeyhlerin, şıhların, aşiret reislerinin temsilcisi Seyit Rıza önderliğinde bir isyan başlatıyorlar. Hedef, cumhuriyetin milli devlet bütünlüğüne karşı Ortaçağ ilişkileri temelinde bölünmüş bir Türkiye manzarasını sürdürmek. Bu isyan karşı devrimci bir kalkışma ve devrimci bir tarzda bastırılıyor ve cumhuriyet devrimi savunuluyor. Tarihe "Dersim Harekatı" olarak geçen müdahalenin özeti bu oluyor.

..."

Seçimler sona erdi. İcraatlar başladı.

Vatana millete hayırlı olsun.
    Bu yasayi devlet yani akp cikardi. Her il isim degisebilir kurtce isimde olabilir diye.. bi arastirin once.... tabi koyunlar bilmez bunlari.

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Bu yasayi devlet yani akp cikardi. Her il isim degisebilir kurtce isimde olabilir diye.. bi arastirin once.... tabi koyunlar bilmez bunlari.

Arkadaşın siyaset tartışası var , sabahtan beri muhalefete giydirmeye çalışıyor, neye canı sıkıldıysa artık.

7.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku

Tepki gösteren ve paylaşan Vatan Partisi.

Koyun olmadığınızı kanıtlayacak bir paylaşım da sizden olsun lütfen.

Sayfa 353/434 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •