Originally Posted by Omega0607 Bendede öyle ..Yani bize mt nin söylediği bir önceki günün getirisi diye biliyorum . Pay repo işyatdaki güncel oran ama fonlar bir önceki . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi bugünkü repo ve pay repo oranları nedir?
Originally Posted by memorex bugünkü repo ve pay repo oranları nedir? Repo 22,55
Originally Posted by Dadaloğlu Repo 22,55 Miktar nedir Hangi aracı kurum ve stopajı %10 mu teşekkürler
Originally Posted by memorex bugünkü repo ve pay repo oranları nedir? Bugun repo daha iyi repo yaptık üstadım %22.55 den işyatırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Omega0607 Bugun repo daha iyi repo yaptık üstadım %22.55 den işyatırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Tutar ne kadar ve mevduat karşılıgımı bu oran teşekkürler
Originally Posted by Enflasyon Tutar ne kadar ve mevduat karşılıgımı bu oran teşekkürler Tutar min 1OOO TL. Repoda stopaj mevduat ile aynı.
Originally Posted by Enflasyon Tutar ne kadar ve mevduat karşılıgımı bu oran teşekkürler Tutar 1m+ Evet mk karsılığı diye biliyorum Rica ederim saygılar [emoji56] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri