beyaz saray: Yaptırımlardan muafiyetlerin sona erdirilmesi iran petrol ihracatını sıfıra indirmeyi amaçlıyor
beyaz saray: Yaptırımlardan muafiyetlerin sona erdirilmesi iran petrol ihracatını sıfıra indirmeyi amaçlıyor
bir halt olacağı yok.
*hazine ve maliye bakanlığı: Merkezi yönetim borç stoku mart'ta 1,162 trilyon tl(önceki 1,126t)
bir halt olacağı yok.
Brent Petrol 74,03 +2,06 +2,86
yeniden 74 üstüne çıkmış
bir halt olacağı yok.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
aslında bakanlık doğru yazmış ama haber siteleri yanlış çevirmiş
Merkezi yönetim brüt borç stoku 31 Mart 2019 tarihi itibarıyla 1.162,4 milyar TL olarak gerçekleşmiştir.
Borç stokunun 592,8 milyar TL tutarındaki kısmı Türk Lirası cinsi, 569,7 milyar TL tutarındaki kısmı döviz cinsi borçlardan oluşmaktadır.
Konuya ilişkin detay bilgilere, Hazine ve Maliye Bakanlığının internet sitesinin İstatistikler sayfasındaki Merkezi Yönetim Borç Stoku İstatistikleri bölümünden ulaşılabilir.
Kamuoyuna duyurulur.
bir halt olacağı yok.
5,85 in kırılması yakındır .. hala yanılsama fiyatları devam ediyor..🙂
kurun çoktan 6/6,5 larda dengelenmesi gerekirdi.. ama bir takım sıradışı aksiyonlar bu işi bu hale getirdi.. suni fiyatlamadan çıkışın şiddetini tahmin edemeyiz..
Yer İmleri