Vebal almaya devam ediz siz cikar bi yerlerden elbet
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vebal almaya devam ediz siz cikar bi yerlerden elbet
Şöyle bilanço iyi gelecek, böyle iyi bilanço gelecek, Hadi sabır et, sebat et.. Hadi dur satma vardır bir bildikleri, hadi bakma kapa ekranı. Vallahi Bravo! [emoji122]Doymazsınız paraya. Milyar dolar bile kazansanız doymazsınız! Ne diyim.. Kimin vebali var ise Allah büyüktür.
Koymaz kimsenin ahını yere.
Allah büyüktür kaldırdığı hiç bir taşı havada tutmaz. Kimin vebali varsa hakkım helal değildir. Yazıklar olsun.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok dogru soledin icimden gecenleri dile getirdin yok yok kufur etmeyecem vallahi etmeyecem bizi guzel haberlerle tuttular burda allah biliyo ne diyim
Yav arkadaşlar yazılanları hayretle okuyorum Allah aşkına felanca şöyle dedi diye hisse alınırmı hisse senedi almak yatırım olarak zaten risk tir başkası dedi diye hisse alıyor ve bekliyorsanız zaten kaybetmişsinizdir.Ayriyeten kıyamet kopmuş değil sakin olun eğer risk siz para kazanmak istiyeniniz varsa aranızda vadeli mevduaata yatırın...
AL SAT TURŞUSUNU KUR TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Eveeeeet ne kadar KY. var gördüler, demek ki bir avuç muş.
Şimdi biri çıksa yüklense 2,05 çekse değilmi. Dibi buldular. herhalde.
1.3 .2019 tarihli Kap haberinde belirtilen makine geçici olarak işlem durdurulmuştu. Şimdi daimi olarak üretimin durdurulmasına karar vermişler.Tahtadaki şebekenin panik yaptırmalarına anlam veremiyorum.
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Şahsen ben kimsenin tavsiyesi ile işlem yapmadım. 2 3 ay araştırdım ve kendimce en uygun yerden girdim. Sorun değil buradaki param batsın koymaz bana da yapılan terbiyesizlik seviyesinde artık. Resmen defolun çıkın bu kağıttan diyorlar üstü kapalı. (Ben yemin ederim parasında değilim. Hatta zararda da değilim.)
Tüm derdim hal ve tavırdır.
Başka da birşey değildir.
İnadım inat ama satarsan ********im.
Batarsa da batsınlar.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri