Sayfa 42/467 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 329 - 336 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. Giren girdi. Hadi birbirimizi avutalım..

Alıntı Originally Posted by ferhatla Yazıyı Oku
    20 bin lotum var 230 maliyetli 210 dqn delimiyim veriyim satan yoksa yukarilara surmesi lazim degilmi 230 yazacam gelecekmi bakalim

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşım sana kim sat dediki...yada al dediki...!!!!

Borsada herşey olur iyide kötüde

Bunlar her haberi kendi işlerine göre kötü habermiş gibi yapıyorlar....

Çakallar diyarındayız işte....

Kimseye al sat tut asla demem....!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    tire yönetimi şunu demek istiyor.benim iznim olmadan bu kağıdı hiçbiryere götüremezsiniz.NOKTA.
    alırsanız birdaha kap a yollar...

4.  Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    tire yönetimi şunu demek istiyor.benim iznim olmadan bu kağıdı hiçbiryere götüremezsiniz.NOKTA.
    Tire yonetimi adam olsaydi sirketinin guclenmesi icin yatirim yapan adami soymaya kalkmazdi duzelir duzelir hafta bi bakmissin 250 olmus ama bu haberlerle nide bulandiriyo temettu yok bedelsiz yok ee geriye ne kaldi kagit zaten yerlerde bolemi devam edeceksiniz kansizlar

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    Sağolasın arkadaşım....👏👍
    Ben bunu yıllardır derim fakat anlatamadım arkadaşlara....

6. Adese dükkan kapatır yükselir bizimkiler 2 makine kapatır düşer gelde raks etme

7. Dün ekranımda 10 bin kar gösteriyordu bu gün 8 bin zarar gösteriyor bist böyle bişey işte

8. Şirketin 4 tane oluklu mukavva 1 tane de kağıt fabrikası var.

Kağıt fabrikasındaki eski makineyi tamamen durdurdular.
    28 Şubat haberiyle duyurdukları geçici durduruşa geçtikleri makineyi kapatmışlar yani.
    60 da işçi çıkarıyorlar. Toplam cironun %10 dan az etkileneceğini belirtmişler..

Benim gördüğüm şirket verimlilik ayarlaması yapıyor, orta-uzun vade için pozitif.

Şirketin karlılığı hiç olmadığı kadar güçlüydü geçen yıl, zaten sene sonuna doğru 64 mn TL lik oluklu mukavva işinde modernizasyona gitmelerinin nedeni de bu kar..

Sebebini de söyleyeyim..

E-ticaret patlıyor, geçen yıl %42 artmış diye biliyorum..evinize gelen pek çok ürün irili ufaklı mukavva kutularda teslim ediliyor dikkat ederseniz..İhracat tarafı da hareketli.

Haber neden etkili oldu?
    Bizim millet panik de ondan..
    Şirketin adıyla aynı fabrikadaki 2 makinadan 1 i kapanıyor denince, şirket batıyor sanan da olmuştur, zorda sanan da..

halbuki 850 ye yakın işçinin 60 ı çıkartılıyor, onlar da özel seçilmiştir, emin olun..
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ve tüm ilgili maddeleri kapsamında yatırım danışmanlığı olarak değerlendirilemez. Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 42/467 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •