Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir dönem sınırlarımıza atılan füzeler, bombalar, kurşunlar neyse, son aylarda ekonomimize yapılan saldırılar da aynısıdır."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir dönem sınırlarımıza atılan füzeler, bombalar, kurşunlar neyse, son aylarda ekonomimize yapılan saldırılar da aynısıdır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP yönetimi başkadır, CHP'ye oy veren vatandaşlarımız başkadır. Bunu birbirinden ayıralım."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: "Bu ülkede yatırımcımızın, girişimcimizin karşısında değiliz ama bu milletin karşısında olanlar da bilsinler ki onlar da bizi karşılarında bulurlar"
Hamza tzortzis degerli bir insandir. Ayrica soyledikleri tumuyle dogru. Ataturke seytan falanda dememis haber acik bir sekilde carpitilmis. Dusunce ozgurlugu sinirlari cercevesinde fikirlerini paylasmis
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neresinden tutsan elinde kalacak bir soylem. Biz anadoluya nereden geldik diye sorarlar adama
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri