Sayfa 50/466 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 393 - 400 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by felix35 Yazıyı Oku
    Bu hırsız avusturya lıların iyi bilanço göndereceklerine inanıyor musunuz? Dua edelim zarar göndermesin bu soysuz hırsız lar...
    Zarar zannetmiyorum cok bel baglamamak lazim herkes biloncoya kitlenmis ters kose birakmasinda buralarda oyalansin birz bakalim ortalama dusurecem biraz daha hafta sonuna kadar elimdeki siger kagitlari verip maliyeti 210 lara kadar cekecem 230 dqyim suan

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dolara dikkat 5,90 altına çakacaklar gibi bekleyelim ,her an başlayabilir.

ytd.

Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    1.çeyrek ne zaman gelir...
    Ben 43,85 milyon belkiyorum...

Kaynım 38,65 bekliyor

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
     Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Dolara dikkat 5,90 altına çakacaklar gibi bekleyelim ,her an başlayabilir.

ytd.
    Doların çok düşmesi için içeride Seçim iptali olacak mı olmayacak mı ??? En önemlisi Rusya’dan aldığımız s400 füzeler Amerika’dan alacağımız uçaklar ve Ve Amerika’nın bize yapacağı ambargo ??? Bunların belirsizliği ekonominin yönünü belirleyecek dövizde çok düşmez şuan öyle görünüyor arkadaşım....inişli çıkışlı piyasalar olacak bence....
    Yani dolar Bu belirsizlikler bitmeden dolar 5 TL’nin altına inmez bence tabiki....

Yatırım tavsiyesi asla değildir...!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by felix35 Yazıyı Oku
    Bu hırsız avusturya lıların iyi bilanço göndereceklerine inanıyor musunuz? Dua edelim zarar göndermesin bu soysuz hırsız lar...
    bravo üstad aklımdakini okudunuz resmen aynı düşünüyoruz. Keşke gitse 3 lere beşlere de hepimiz kazansak zaten bu umut dünyası hep mahvetti bizi

5. bukadar aşkla kağıdın aşağı gelmesini isteyen gruba engel olmamak lazım.yukarıdan atlamanın anlamı yok bence...y.t.d.

Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    1.çeyrek ne zaman gelir...
    Ben 43,85 milyon belkiyorum...

Kaynım 38,65 bekliyor

DahaFazlaOlmaz arkadaşım ne yazarsam yazayım senin yazın etiketleniyor Çıkartmaya çalışıyorum olmuyor benle alakası yok haberin olsun.....

Askere gidenlerin çoğu duymuştur bilen bilir acemi birliğinde...aç aç getirirlerdi bilet satarlardı bilet almayanların da şapkalarını alırlardı geri hizmete yollarlardı...
    ( Bende gittim tabiki ) herkes bağıra bağıra aç aç dedi....o zaman ilk defa böyle birşey başıma gelmişti gerçekten kadın heryerini açmiştı çok şaşırmıştım tabiki...😉🤣

Şimdi bu Şişman kadın sahneye çıkacak muhabbeti yapıyorlar ya aklıma geldi de 😂
    Sanki Şu an herkes ona odaklanmış bulunmakta benimde aklıma espiri olsun diye bu geldi....

Hadi aç aç aç kozlarını yeter artık söyle şu bilançonu da bitsin ne göstereceksen göster artık....😉😂

Bakmışsın bu sahnedeki Şişman kadın deyipte erkek olmasın başka bir şeyini göstermesin bizlere.....😂😂😂

Ben bu muhabbetlere İnanmıyorum...

Şu beklediğimiz ortamda espiri olsun diye yazdım kimse alınmasın...

7. Cek 2.05 gotunu basini oynatma satan yok mal daha neyi bekliyon verdigin olumsuz haberi kimse yemedide dokulmedi de zannetmiyomki malini satan olsun fazla germe cek 206

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by felix35 Yazıyı Oku
    imza attım yatacak yerleri yok...
    gerçi bizdeki gibi spk ve kurumlar oldukça ky dışında herkes nemalanır...

Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 50/466 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •