Sayfa 292/992 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    hesapı açınca 23.25 yaptı.1 saat önce 23.25 aldım 150 k
    e iyiymiş öyleyse,
    23,50 diyen arkadaş marifetli ile cebtetebi karıştırmış anlaşılan.
    adamların iki farklı ürünü var,

2.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Sahibinden sayfasında beton ilanına fiyatın aşırı şişik istediğin rakamı kuru faize atsam 15 16bin faizi var senin mülkün kirası 2000 yazdım , dolar bozup alırım dedim o da yazmış kriz bitsin paran erisin sen bu mülkün yanına bile yaklasamazsin yazmış

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Sesli sesli kahkaha attım birazdan antalyada deprem diye ajanslara düşer

Unutmayın turkiyede bir malin fiyatı krizle artınca düşmez krizle düşünce artmaz
    Nokta atışı yapmış Mert bey . Aydın bey aynı olayı aylar önce konut almayı planlarken konut topiğine yazdım bir adam şöyle dedi " parayı faize koyarsın ha ! insanlar faize koymuyor sen gibi !" ondan sonra konut yatırımını önermeye devam etti

3.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    bono

ytd.

syg,
    Garanti nzor bonodan 1 puan fazla veriyorsa pasifbank pasifliğini zirveye taşımış demektir. Hiç bu kadar geride kaldığı bir dönem olmamıştı.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Nokta atışı yapmış Mert bey . Aydın bey aynı olayı aylar önce konut almayı planlarken konut topiğine yazdım bir adam şöyle dedi " parayı faize koyarsın ha ! insanlar faize koymuyor sen gibi !" ondan sonra konut yatırımını önermeye devam etti
    Bugün yine yazmış olaya sadece yatırım olarak bakmayın lüks yerde yaşam vs
    Ya külliyen boş ve zarar iş..benlik değil isteyen alır tabi para batirmaca tek gördüğüm

5. Ziraat bankası şubesine uğradım. Enflasyon korumalı mevduat hakkında MT si ile görüştüm. 500+ için şu an hesap açsam oran ne olur dedim. MT si arkadaş ekranda 21.50 görünüyor. Eğer enflasyon artarsa bu oranın üzerine ekleme yapılıyor dedi. Ben de, siz ilk hesap açılışta enflasyon altında oran veriyorsunuz. Mart ayı enflasyonu 19.71 sizin verdiğiniz oranın neti 18.275 dedim. O zaman oranlar güncellenmedi gibi birşeyler söyledi. Yani enflasyon korumalı deniyor ama uyglama farklı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Hani balon vardı demekki yokmuş herkes şaşırdı nasıl oldu talep varmıymış dediler ! Bu fiyatlardan satılırmı dediler konut stoğu artıyor nasıl satılır derken bi %10 talep arttı sonra bi %10 daha odamı yetmedi bi %10daha ondan sonra fiyatlarda birden %100 artınca kriz var diyenler çil yavrusu gibi dağıldılar
    Bir tanesi bos bulunmus bi de aylik aidati yazmis geri zekali..

4500 TL aylik aidat ile ne aliyorlar soyle bir baktim acaba ayda 1 gece kari filan mi gonderiyorlar eve diye?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir tanesi bos bulunmus bi de aylik aidati yazmis geri zekali..

4500 TL aylik aidat ile ne aliyorlar soyle bir baktim acaba ayda 1 gece kari filan mi gonderiyorlar eve diye?

Syg,
    Yuhhhhhh, 4500 nedir ya, evlerin hepsi boş sahipleride bundan odemiyor diye boylemi finanse ediyorlar

Sayfa 292/992 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •