Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
Erhan bey çok çalışıyor,çabalıyor , gayret ediyorsunuz. İnşallah emeklerinizin karşılığını görürsünüz. Sistemci arkadaşların yükseliş performansı , gelişim süreçleri bizlere ilham kaynagı motivasyon kaynağı olmaktadır.
Teşekkür ederim inşallah daha çok şey göreceksiniz zamanla.

Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
Merhaba ;

sizlere bir sorum olacak , bir bardaki indikator değerlerinin tamamını veren bir data tedarikçisi var mı ?

bunu neden soruyorum ;

aslında sistem dediginiz mekanizmaların tamamı karar agacları ile anlamlandırılabilecek şeyler. yani bizler bunu formul ile tespit etmeye calısıyoruz ya , aslında bunların kendi kendine tespitleri pek ala mumkun.

örnek vermek gerekirse ;

her 5 dakikalık bar için ; rsı , bolinger, sto os. vs vs değerleri kaydedebilsek , bu datamartta geçmişteki herhangi bir veya birkaç trendi işaretlediğimizde , aynı koşulların oluştuğu gelecek dönemleri bulabiliriz.

tek sıkıntı bu parametreleri veren bir yer görmedim bugune kadar..
Yapmak istediğiniz 4 5 tane indikatorun atıyorum toplamı 433 ise trend başlıyor 845 ise trend bıtıyor gıbı bırseymı cıkarmak.

wolfienin dediği gibi bir kodlamayla bunlar belki excele dokulebılır. Yada bunun sıstemını yazarsınız bu rakamları toplatırsınız toplamının sonucu cızgı halınde gösterirsiniz. Sonra nerede ne zaman ne yapmıs cızgıye bakarak ıncelersınız.

Alıntı Originally Posted by saruhan Yazıyı Oku
Erhan Hocam
Canlı barda işlem yapan kendimce geliştirdiğim vasat bir sistemi -4-5 gündür deniyorum
200-300 puanlık kaymalar oluyor..bu normal mi?
bana pek matıklı gelmedı wolifenin dediği gibi. canlı barda nereden emır gıttıgını nasıl alıyorsunuz. Performans raporu varmı bu sıstemın. ? belkı ozman daha kolay çözebiliriz problemi.